Deputat din Diaspora recunoaște că a votat fraudulos în locul unui coleg, în Parlament: "Am venit din Anglia după 11 ani. E prietenu' meu". Video

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un deputat AUR a fost prins ieri în timp ce vota "la două mâini". Acesta avea cartela unui coleg care nu era prezent și în mod fraudulos, se folosea de aceasta pentru a vota de mai multe ori. 

Deputatul AUR este filmat în timp ce ar fi votat fraudulos de nu mai puțin de nouă ori. La scurt timp, un alt coleg îi sare în apărare. Acesta spune că vine din Diaspora, mai exact din Anglia, după 9 ani petrecuți acolo. Iată care au fost argumentele lui pentru frauda de la votul din Parlament:

"Stai un pic. Da' la Comisie voi cum faceți când votați prin telefon? Și eu am făcut la fel. E colegu' meu, fratele meu, pretenu' meu, noi venim din Anglia după 11 ani de zile. Și voi faceți la fel. Ați votat amendamente în bloc. Ți se pare normal și regulamentar să votezi cu 'da' sau 'nu' pentru 91 de amendamente în bloc?" au fost replicile prin care s-a apărat acesta.

Din câte se pare, deputatul reprezintă Alianța pentru Unirea Românilor(AUR). Vă prezentăm mai jos tot dialogul:

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel