Denise Rifai: Vasilica s-a SCĂPAT

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai are un mesaj despre Viorica Dăncilă după ce a spus în cadrul mai multor interviuri că s-a schimbat. 

"Nu mai putem să-i spunem Viorica Dăncilă, pentru că am văzut că s-a rebranduit, s-a scuturat de trei ori și a devenit altcineva. A devenit Vasilica. Viorica a devenit Vasilica și vrea să fie noul Liviu Dragnea. Dacă vor exista acești social-democrați care să își dorească binele partidului lor, moțiunea opoziției ar avea șanse sa treacă. Dacă trece moțiunea, Dăncilă va fi în secunda unu nimeni în drum pentru PSD. Da' nimeni... Repede s-a scuturat Vasilica. S-a scăpat... De Dragnea. Vasilica nu mai există dacă pică Guvernul.

Mâine la Cotroceni vom vedea ceremonia de semnare a pactului politic, iar printre altele va prevede interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție. Acest pact va fi semnat de toate partidele din opoziție, dar nu și de PSD-ALDE, cele două partide care dețin cu lejeritate majoritate în Parlament," a spus Denise Rifai în deschiderea emisunii Legile Puterii de la Realitatea TV.

Reamintim că în ultima perioadă, premierul Viorica Dăncilă a acordat mai multe interviuri în cadrul cărora s-a dezis de Liviu Dragnea și a spus că era timorată de acesta și de anumite subiecte impuse de fostul șef al PSD cu care ea nu ar fi rezonat. Tot din această cauză ar fi făcut și numeroase gafe, a mai susținut Dăncilă în apărarea sa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel