Denise Rifai: "Puteţi zice ZĂU cu limba SCOASĂ, domnilor? Să îmi sară BROŞA din PIEPT!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a comentat la începutul emisiunii sale, "Legile Puterii", mişcările de pe scena politică, în coaliţia de guvernare.

"Zi de foc, astăzi, în Guvernul României! Rectificarea bugetară propusă de PSD a trecut cu miniştri ALDE la masa guvernului, dar imediat după şedinţa de Guvern, ALDE au trimis un comunicat presei, prin care ne spun că rectificarea de astăzi arată că bugetul pe anul acesta a fost construit într-un mod nerealist şi că, de-a lungul anului, ALDE... Ce să zic, să îmi sară broşa din piept când am citit comunicatul ALDE, să leşin, nu alta! Şi că de-a lungul anului, ALDE  cerut asigurări de la PSD că o serie de investiţii vor fi realizate şi că, prin rectificarea de astăzi, ne spun cei de la ALDE, trăim eşecul acestor promisiuni.

Citeşte şi: Viorica Dăncilă, replică TRANŞANTĂ pentru Tăriceanu: "PSD nu acceptă un ULTIMATUM"

Extraordinar! Deci într-un limbaj colocvial aş spune 'haideţi, domnilor de la ALDE, puteţi zice zău cu limba scoasă?'. Pe bune? Hai să încercăm exerciţiul acesta: să spuneţi 'zău' cu limba scoasă. Pe bune? Cum adică bugetul e construit nerealist? Bag seama că domnii de la ALDE îşi doresc ceva locuri de moderatori aici, pe la Realitatea TV. 

Deci jur, astăzi nici măcar nu am mai văzut broşa coanei Viorica. Am pierdut broşa din ochi! M-au înnebunit declaraţiile celor de la ALDE. Cum adică ALDE, acum în luna a opta, în luna august, îşi dau ei brusc seama că bugetul pe 2019 a fost construit în mod nerealist. Pe bune? Cum e posibil aşa ceva!

Citeşte şi: Tăriceanu, despre bugetul făcut în birou, cu Liviu Dragnea: "A fost construit NEREALIST!"

Câţi lideri ALDE erau la masă la momentul în care s-a scris bugetul pe 2019? Îl vedem cu chelie pe domnul Chiţoiu, lângă domnul Chiţoiu este domnul Tăriceanu. Pe partea cealaltă a mesei, Liviu Dragnea, Niculae Bădălău, Eugen Teodorovici şi Darius Vâlcov. Cum nu au ştiut? 

Pe bună dreptate, unica ce poate spune că nu a fost prezentă la momentul la care s-a lucrat bugetul pe 2019 este fix coana Viorica, care ştim, după ce s-a regăsit pe sine, dar nu şi-a pierdut broşele, odată cu plecarea lui Dragnea în spatele gratiilor, ne-a mărturisit domnia sa că habar nu a avut de cum s-a construit bugetul pe 2019. 

Citeşte şi: STENOGRAME-BOMBĂ din CEX-ul PSD. Olguţa Vasilescu: "Ne FURĂ!" Dăncilă: "Ce ne facem?"

Nu am terminat cu domnii de la ALDE. ALDE ne-a anunţat că au propus celor de la PSD să le prezinte până pe 20 august o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare şi o echipă guvernamentală mai mic, petit, care să aibă ca principal atu competenţa.

Citeşte şi: Dăncilă - Tăriceanu, întâlnire de GRADUL ZERO. Ce i-a cerut Tăriceanu şefei PSD

Dar bună dimineaţa, ALDE! Bună dimineaţa, România vă salută! Acum vă dați seama brusc că e nevoie de competență în actul guvernamental? Adică recunoaşteţi că nu e? Că îi numărăm pietrele din broşele Vioricii?", a spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii sale, de la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel