Denise Rifai: "PSD, manipulare abjectă. PNL să înţeleagă că e de maximă urgenţă..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai critică atitudinea PSD după ce legea majorării alocaţiilor a fost promulgată şi susţine că decizia PNL de a amâna creşterile este una înţeleaptă. Jurnalista le mai atrage antenţia liberalilor că este necesar să grăbească alegerea primarilor în două tururi.

"Automat, un PSD care nu a respectat şi a făcut derogări de la legea finanţelor publice, prin instrumente guvernamentale, prin OUG-uri, au făcut derogări legii organice în statul român, normal că nu pot să înţeleagă că legea finanţelor publice impune rectificarea bugetară o dată la 6 luni.

Domnii de la PSD ştim că ei rescriu legile cum vor domniile lor.

După ziua de astăzi doamna Firea ne spunea că pentru ce sunt puşi românii să strângă cureaua şi domnul Fifor spunea că ministrul de Finanţe PNL a făcut praf rezerva bugetară, de asta nu trebuia Dăncilă să intre în turul doi, pentru că PSD trebuia să înţeleagă foarte clar că nu mai e loc pentru tipul ăsta de mesaj mincinos, de manipularea şi propaganda incredibilă de care sunt oamenii aceştia în stare, nu mai e loc, nu mai e nevoie.

În contextul în care suntem extra prinşi în cheltuielile curente pe care le avem, să vii să mai pui şi mai multă presiune pe bugetul de stat şi apoi să râzi pe la colţ e o manipulare abjectă.

O decizie foarte bună a PNL de a amâna darea în plată a acestor alocaţii, să dea Dumnezeu să o facă doar dacă se va putea, când se va putea. Am depăşit deficitul la care ne-am angajat pe anul acesta.

Nu poţi să negociezi pe aceleaşi resurse în economie şi pe cheltuieli în continuare mai mari, parcă suntem nebuni!

Şi nu poţi să minţi poporul cu televizorul că aşa vrea doamna... cum o cheamă... Firea.

E momentul pentru PNL să înţeleagă că e de maximă urgenţă să vedem alegeri la primari în două tururi. Altfel, PSD va fi din nou la putere în teritoriu", a declarat Denise Rifai, la Realitatea PLUS.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel