Denise Rifai: Nu pot să ACCEPT ca Rovana Plumb să fie ATACATĂ: Nu ne putem PICA propriul COMISAR în Comisie !

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai a reacționat ca urmare a atacurilor din opoziție la adresa Rovanei Plumb, după anunțul că aceasta a fost acceptată de președintele Comisiei Europene pentru a prelua postul de comisar european la Transporturi. Moderatoarea Realitatea TV spun că este inacceptabil să se rămână în zona de atac politic împotriva interesului României și ca nu este posibil ca politicienii români să încerce să pice popriul comisar. 

"Nu e in regula! Sunt state precum Ungaria care se pare ca vor primi portofoliul pentru “Ajutor Umanitar” ( in contextul in care stim cum “s au pregatit” vecinii nostri pentru a limita accesul migrantilor pe teritoriul lor), iar noi facem scandal si ne spalam din nou rufele in fata UE, incercand sa ne trantim comisarul pentru TRANSPORTURI !!!!!

Deci, Romania, a primit un maaare si enorm portofoliu pentru noi si noi ne pregatim sa ne atacam propriul comisar, in contextul in care riscam evident sa ne pierdem portofoliul!

Nu, nu-i iau apararea Rovanei Plumb, dar nu pot sa accept ca ramanem in zona asta de atac politic chiar impotriva interesului nostru ca stat!

Deci noi, pe ultima suta de metri, in contextul am hulit UE prin vocile psd in ultimii doi ani, primim un mare cadou din partea Comisiei Europene, care ne dau pe maini un portofoliu extraordinar, iar noi, ne apucam de ce stim noi mai bine, in PE, de scandal si amenintari ca ne picam propriul comisar in comisie !!!!!

Nu, nu am innebunit, doar ca eu chiar cred si sper ca la carma Romaniei va urma un guvern competent, altfel ne vom prabusi ca stat, si sper la un guvern care va stii sa fructifice ca noi, mica Romanie, fara drumuri si autostrazi, avem pe mana un portofoliu atat de important si avem comisar pe transporturi timp de urmatorii cinci ani!

Nu accept nicio teorie cum ca e foarte rea nominalizarea si trebuie schimbata, pentru ca nominalizarea apartine Guvernului Romaniei. Guvernul si Parlamentul sunt psd-alde, oricat de mult nu ne place sa admitem. Abia acum, de vreo cateva saptamani, putem spera la o alta majoritate parlamentara, dar lucrurile tot nu sunt certe; si politic vorbind, niciun alt partid daca era in locul psd la guvernare, nu ar fi renuntat la a si nominaliza reprezentantul. Sa nu fim ipocriti sau naivi!

In plus, eu sunt sigura ca Ursula von der Leyen, noul sef al comisiei europene, si a contraverificat candidatii si ca este o varianta ASUMATA deja.

Nu e cazul sa facem circ politic continuu si gratuit doar ca sa aratam ca noi in tarisoara nu ne plictisim deloc !" este mesajul lui Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel