Denise Rifai față în față cu Viorica Dăncilă: Culisele presiunilor făcute de Liviu Dragnea pe legile Justiției

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Întâlnire de gradul 0 la Kanal D. Fostul premier Viorica Dăncilă, invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“.

Jurnalista Denise Rifai a avut un set de 40 de întrebări pentru fosta șefă a PSD. Unele dintre ele cu tentă politică, altele privind viața personală a lui Dăncilă. 

Și spunem că a fost o întâlnire de „gradul 0“, fiind binecunoscute criticile de-a lungul timpului și aserțiunile Denisei Rifai pe tema broșelor pe care le poartă premierul încă în funcție. Și în emisiunea din această seară Viorica Dăncilă a purtat o broșă Chanel. Desigur, una dintre întrebări a fost despre aceste accesorii vestimentare.

Viorica Dăncilă a spus că are o colecție de 60-70 de broșe,menționând că cea mai dragă îi este una pe care a primit-o cadou de la soțul ei, cu ocazia aniversării căsătoriei. A evitat însă să spună și cât a costat accesoriul.

„Aveți intervenții estetice?“, a întrebat Denise Rifai  

„Merg la cosmetică. Pentru o femeie este important să aibă grijă de ten. Fac sport. Nu am intervenții estetice, dar nu sunt împotriva lor. Dacă eu nu am făcut, asta nu înseamnă că dacă o femeie își dorește acest lucru nu le poate face. Da am purtat gene false, sau am vrut să merg să ma machieze cineva sau sa îmi aranjeze părul. Cred însă că nu este exclus să mergi la un tratament dacă este necesar. Deocamdată eu cred că nu este necesar“, a răspuns Viorica Dăncilă. 

Întrebări din zona roșie...

 

Denise Rifai: Anca Alexandrescu, Darius Vâlcov. Liviu Dragnea și-a plantat oamenii săi lângă dumneavoastră. Ați simțit că Liviu Dragnea încerca să vă controleze?

Viorica Dăncilă: „Am simțit o anumită presiune pentru unele lucruri pe care el le voia puse în practică. Dar nu m-a controlat niciodată. Eu eram premierul României, el era președintele PSD.  Da, am îndepărtat anumiți consilieri, dar asta dinainte de a fi arestat Liviu Dragnea. Un premier trebuie să aducă în jurul lui oameni cu care  este compatibil și poate lucra foarte bine.

Nu se poate vorbi despre un control asupra Vioricăi Dăncilă din partea lui Liviu Dragnea. Da, e adevărat, un  premier e obligat să pună în aplicare programul politic, dar nu putem vorbi despre un control asupra mea. Premierul Viorica Dăncilă nu a acceptat niciodată un lucru care nu se putea plia pe realitate și nu era benefic pentru români și pentru România. Un premier își reprezintă țara“.

Denise Rifai: V-a jignit Liviu Dragnea?

 

Viorica Dăncilă: Liviu Dragnea nu m-a jignit și nici nu a avut iun comportament nepotrivit față de mine. 

Denise Rifai: De unde ați avut curaj să îl înfruntați pe Liviu Dragnea și dacă de atunci s-a schimbat relația cu el și cu PSD. De ce v-ați opus modificărilor din Legile Justiției? 

Viorica Dăncilă? Eu consider că sistemul de Justiție trebuie să fie independent și politicul nu are ce căuta în Justiție. Justiția trebuie făcut de magistrați. DA, au existat presiuni pe amnistie și grațiere, dar nu acesta a fost, probabil, motivul de a strica relația cu Liviu Dragnea.  Aveam păreri diferite pe foarte multe probleme. Aceasta a dus la o abordare diferită din partea mea și a lui Liviu Dragnea. Eu consider că țara și românii sunt mai importanți decât ce spune un lider politic sau altul. Mulți m-au acuzat că sunt o marionetă. Am arătat însă că sunt un lider puternic, am fost singura care am putut să spun NU.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel