Denise Rifai: „Când urmăresc discursurile politicienilor, sunt precum un bărbat la meci: Aplaud, strig, scuip...“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai box
Denise Rifai box

Denise Rifai a fost, ieri, invitată în rubrica „Test de vedetă“ de la Teo Show, unde  a fost rândul ei să răspundă unor întrebări incomode. 

Întrebată de unde vine pasiunea ei pentru sfera politică, Denise Rifai a răspuns că la început a fost doar o declarație, care n scurt timp a început să o prindă tot mai mult.

„Îmi plăcea să spun că eu iubesc politica. Apoi m-am trezit, din moment în moment, cu toată viața mea în jurul chestiunii acesteia.

Mă surprind pe mine când urmăresc discursurile din plenul Parlamentului sau al Camerei Deputaților că o fac precum un bărbat la meciuri: aplaud, salt, strig, scuip la discursurile politicienilor“, a mărturisit vedeta Kanal D. 

„Ai suferit vreodată din dragoste?“

 

Întrebată dacă a primit amenințări de-a lungul carieri sale, jurnalista a sus că deși nu a primit amenințări, a avut parte și de momente neplăcute. „De exemplu am fost dată în judecată de un om politic“.

„Ai suferit vreodată din dragoste?“ a fost o altă întrebare incomodă pentru ea. Răspunsul: prompt și fără echivoc: „O da, da am suferi din dragoste“. 

Ce ar face dacă ar fi Dumnezeu în politică pentru o zi? „Aș face niște liste la parlamentare cu totul altfel decât cele pe care le vedem acum. Aș face o bucurie copiilor“, a mărturisit ea pe drum spre sala de fittnes, acolo unde a luat mănușile de box și a început antrenamentul de kick-boxing.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel