Denise Rifai, analiză - BOMBĂ: "Meciul meciurilor! Ziceaţi că ne plictisim?"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Analiza jurnalistei Denise Rifai după consultările dintre PNL şi Pro România pentru susţinerea uni guvern Orban şi despre vizitele Vioricăi Dăncilă şi declaraţiile sale privind operaţiile estetice.

"Nici nu ştiu de unde să încep! În fiecare zi este circ şi scandal! Astăzi a mai fost unul... Meciul meciurilor! Aşa l-am numit. Meciul meciurilor în Palramnetul României, etapa Pro Rmânia-ALDE sau ALDE-Pro România. Astăzi, în filmul guvernului cel desemnat, Ludovic Orban a avut ultimele negocieri cu partidele.

La masa discuţiilor, astăzi, a fost Victor Ponta. Rezultatul ar fi unul negativ. Ponta spune aşa: Pro România nu va vota acest guvern Orban. Şi o dată cu aceste declaraţii ale lui Ponta au urmat o serie de informaţii care arată că relaţia Pro România-ALDE scârţâie foarte, foarte tare.

Citeşte şi: Moise Guran, în emisiunea lui Rifai: "Nu înţeleg de ce eşti aşa mirată! Putem fi de acord că nu suntem de acord"

La negocierile cu premeirul desemnat, ALDE şi Pro România au venit cu viziuni diametral opuse, că doar nu susţin acelaşi candidat, Mircea Diaconu, la prezidenţiale.

Cred că este premiera premierelor în statul român.

Dincolo că suntem pentru prima oară într-o campanie electorală fără guvern, conjoacă în Parlament această goană cumplită pentru alcătuirea unui guvern, două partide aflate într-o alianţă politică, Pro România şi ALDE, care susţin un candidat la prezidenţiale, acum s-au luat la ceartă rău de tot.

ALDE cer menţinerea cotei unice pentru impozitare, Victor Ponta nu acceptă şi propune alta: sistemul de impozitare progresivă. Te doare capul!

Ziceaţi că ne plictisim? Nu ne plictisim deloc. Întrebarea care este acum pe buzele tuturor? E întrebarea României! De câte voturi are nevoie Ludovic Orban ca să ajungă premier? Să facem calculul. Fără Rro România, guvernul ar avea şanse să fie învestit, dar dacă nici PMP nu îl susţin, guvernul Orban nu prea mai are şanse. Poate votează câţiva sociali democraţi... complicate sunt căile în politică!

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "Aşa s-a dat ORDIN! Restul e CAN-CAN ieftin!"

Liberalii, tehnic, se bazează acum pe votuul a 208 parlamentari fără PMP. cu PMP am vorbi de o cifră de 226 voturi. Cifra magică o ştiţi. E nevoie de 233 voturi pentru ca acest guvern să treacă.

Social democraţii spun că ziua de luni 4 noiembrie votul. Nu ne grăbim că trebuie audiaţi foarte bine, amplu, toţi miniştri. Îmi aduc aminte că audierile la guvernul Grindeanu, adică guvernul Dragnea 1, audierile au durat şase ore, 26 miniştri. Şi acum trebuie audiaţi miniştri în decurs de multe zile. Eu zic să gândim pozitiv, să zicem că cei de la PSD au învăţat din greşelile lor şi că înţeleg să tragă cât mai mult timp cu putinţă.

Între timp, Dăncila noastră se plimbă, adică premierul nostru. Dăncilă premierul se plimbă, are treabă multă. Astăzi a fost la Suceava, acolo unde , dincolo că s-a fotografiat cu sătenii, doamnei i-au fost pupate mâinile la propriu, dar nu de domni, de doamne. 

Citeşte şi: Dăncilă, despre operațiile estetice: „Doamne ferește!” (VIDEO)

Ieri a fost la Botoşani. La Botoşani, pacienţii care trebuiau să intre în sălile de operaţie nu au mai avut acces la lifturi. Că deh, unul e premier în statul român, şi Viorica, şi Vasilica şi Dăncilă.

Şi, din aceeaşi colecţie, Dăncilă, premier acum, doamna simte nevoia să precizeze peste tot că nu are intervenţii estetice.

Doamnă, de parcă cineva ar fi intresat de opţiunile de înfrumuseţare ale premeirului României. Orice femeie are dreptul să facă orice intervenţie doreşte. Dacă e de bine, Doamne ajută cât mai multe!

Dar poate să îi spună cineva doamnei premier că nu ne interesează cam câte intervenţii estetice are domnia sa. Adică m-ar interesa dacă sunt din banii noştri. În rest, să îşi facă câte vrea!

Eu când spuneam că Dăcnilă confudnă Palatul Victoria cu un podium de prezentare, ştiam eu ce spuneam!", a declarat jurnalista în editorialul emisiunii sale, "Legile Puterii".

[citeste si]

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel