Denise Rifai: A apărut AMOREZUL cu inelul? Îl aștept

Narcis Popa |
Data publicării:

Denise Rifai se întreabă de ce "amorezul cu inel", n-a apărut încă din concediu, făcând referire la șeful PSD, Liviu Dragnea. 

"Liviu Dragnea este beneficiarul acestei ordonanțe care a stârnit tot scandalul. Dar stau și mă întreb: a apărut amorezul? A apărut? De unde? Unde era? Maldive, Verona, Irinuca, inelul... A apărut? N-a apărut. Îl așteptăm pe Nicolae? Îl așteptăm pe Nicolae !" a spus Denise Rifai la Talk News.

Totodată, Rifai spune că Tudorel Toader vrea să scoate castanele din foc cu mâna premierului Viorica Dăncilă, căreia i-a transmis deja că trebuie să își asume proiectul de ordonanță de urgență.

"Dar ce-a făcut ministrul Justiției, Tudorel Toader? Ei bine, a găsit o soluție. El e aranjat așa, l-ați văzut cum e domnul ministru al Justiției. El e pregătit pentru orice, dar până la un punct. El știe foarte bine unde să pună punctul, acel punct de limită. Domnul Toader ne anunța liniștit că a pregătit o ordonanță de urgență prin care toate aceste procese, judecate de completele de cinci, din 2014 și până în prezent, trebuie să fie reluate. Este cea mai evidentă formă de amnistie posibilă, dar castanele se scot întotdeauna cu mâna altuia. El a spus că a scris proiectul dar că Viorica Vasilica trebuie să și-l asume," a mai spus Rifai. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel