Denise Rifai: "Sfânta Viorica! M-am şi înecat! De HOŢI ce sunt!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Denise Rifai a analizat scandalul momentului, dintre fosta şefă a companiei TAROM şi ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, acuzat că a cerut ca cinci avioane să fie ţinute la sol în ziua moţiunii.

"Cine a gândit planul? Că ăla care a gândit planul ca strategie politică, aşa plan să tot ai. Ministrul interimar al Transporturilor nu a recunoscut niciun moment că i-a cerut şefei Tarom să ţină cinci avioane - cinci voturi - la sol în ziua moţiunii şi sune că din cauză că directorul Tarom vrea să îşi ascundă rezultatele dezastruoase din timpul mandatului... Aţi văzut că m-am şi înecat! Domnul Cuc zice că directorul Tarom a minţit şi a început să spună că a inventat o poveste care viza un ministru, care era el, care a insistat să ţină avioanele la sol. Wow!

PSD-ul... ei sunt hoţi de buni, dar sunt buni de hoţi ce sunt! Cam ăsta e PSD-ul nostru.

Pe de altă parte, aşa cum ne-a obişnuit, sfânta Viorica Dăncilă, pură toată, sfântă toată doamna premier, îşi doreşte să iasă basma curată. Aloo, nu am nicio treaba! Nuuu, să plece şi Cuc şi toţi de lângă mine! Premierul spune că nu are nicio implicare, dar este de păere că Răzvan Cuc nu atr lua niciodată o decizie care să o pună într-o situaţie neplăcută. DIn punctul de vedere al doamnei premier interimar, totul este despre domnia sa! Şi cu domnia sa nu ar trebui pusă într-o situaţie neplăcută. Doamnă premier, să vă explic eu: domnul Cuc voia să vă ajute, înţelegeţi? Că dacă reuşea schema cu cinci parlamentari care să nu mai fi ajuns în sala de plen, dvs. eraţi astăzi încă premier. Înţelegeţi? Deci, domnul Cuc, bietul, nu a dorit să vă pună într-o situaţie neplăcută, ci a dorit să vă pună în cea mai plăcută situaţie posibilă, să rămâneţi la butoane cu toate broşele scumpe, în fiecare zi!", a spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii sale.

Citeşte şi: Fosta şefă a TAROM a RUPT TĂCEREA în emisiunea lui Denise Rifai: "M-a afectat major psihic! Adevărul va ieşi la iveală!"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel