Fosta şefă a TAROM a RUPT TĂCEREA în emisiunea lui Denise Rifai: "M-a afectat major psihic! Adevărul va ieşi la iveală!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Mădălina Mezei, fostul manager interimar al TAROM, a vorbit în emisiunea "Legile Puterii" despre scandalul momentului, dintre ea şi ministrul demis al Transporturilor, Răzvan Cuc, pe care l-a acuzat că i-a cerut să ţină la sol cinci avioane în ziua moţiunii de cenzură.

"Cu o zi înainte de moțiune, miercuri, mi-a fost prelungit mandatul cu două luni", a povestit Mezei, la Realitatea TV.

Răzvan Cuc a lansat acuzaţii şi legate de familia Mădălinei Mezei, pe care fosta şefă a TAROM le dezminte. Totodată faptul că a fost demisă a simţit-o ca o frustrare, pentru că, spune ea, nu a apucat să ducă planul său de dezvpltare al companiei.

"Am simțit o frustrare, pentru că efortul meu nu a avut o finalizare așa cum am intenționat-o, dar nu aș vrea să lansez acuzații la adresa domnulu ministru. La nivel personal, simt o frustrare. Lucram 16 ore pe zi de când am preluat Taromul. (...) Soțul meu, nici eu și nici familia nu suntem implicați în politică. Am avut fiecare din familie o carieră în aviație. Lucrăm în Tarom, eu și soțul meu de peste 22 de ani. Din fericire, sunt mândră de mine și de familia mea. Familia mea a suferit foarte mult", a mai spus Mezei.

Citeşte şi: Răzvan Cuc, RĂZBOI deschis cu fosta şefă a TAROM. O ameninţă cu plângere PENALĂ

Aceasta a fost întrebată cum a primit indicaţiile ministrului Cuc privind oprirea cruselor în ziua moţiunii.

"Panică, frustrare. M-a afectat major psihic. Tarom a fost afectat ca imagine. Legat de minciună, cei care mă cunosc știu că nu mint. Adevărul va ieși la iveală. Am încercat să-l sun pe ministrul Cuc, dar nu mi-a răspuns, am considerat semnalul clar că nu vrea să aibă vreo discuție cu mine", a conchis fosta şefă a TAROM.

Aceasta a mai precuzat că a fost contactată de Ambasada SUA care şi-a exprimat simpatia pentru situaţia sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel