Denise Rifai, provocare pentru un fost ministru: "Să înceapă călcatul în picioare!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai îi ia apărarea lui Florin Cîţu, desemnat să ocupe funcţia de ministru al Finanţelor pentru un al doilea mandat, după ce au apărut mai multe critici în spaţiul public în urma audierii în comisia de specialitate din Parlament.

Rifai a început prin a lăuda pregătirea profesională a ministrului interimar şi integritatea acestuia."Deci odata cu acest guvern PNL, in cabinetul Orban, am avut si Avem un ministru al finantelor publice care chiar Stie carte! In plus, n are nicio legatura nici cu gargara impusa de partid, nici nu sterge din proprie initiativa pantofii unor interlopi influenti si nici nu a aruncat tara in haos in goana dupa un pumn de voturi.

Omul asta, am mai scris si ma repet cu multa satisfactie si respect, omul asta chiar stie meserie! E intre foarte rarele momente in istoria politica postdecembrista cand un tip citit, modern si cunoscator de carte in domeniul pe care l conduce, ajunge in cele din urma in aceasta functie de mare demnitate publica", a scris Rifai, pe pagina sa de socializare.

Printre cei care l-au criticat în spaţiul public se numără şi fostul ministru al Tineretului şi Sportului, Ioana Bran.

"Ei si ce????? Sa inceapa calcatul in picioare de toti agramatii si neavenitii pe care i recomanda in aceste posturi de parlamentari doar pilele puse de mamuca si tatucu si banii dati la valiza, pe la partid.

Cu aceasta ocazie, o provoc pe dra Bran Ioana sa ne explice ce i acela un deficit !!!!!!!!! Si cum se calculeaza datoria publica", a conchis Rifai.Reacţia vehementă la adresa deputatei PSD vine după ce aceasta a catalogat audierea lui Florin Cîţu din comisia de specialitate drept un "spectacol inedit și grotesc".Ministrul interimar a primit aviz negativ din partea comisiei.[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel