Denise Rifai, NEINVITATĂ la dezbatere: "Ce ai fi făcut, Rareş, în locul meu? Era pe masă şi URLA!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Denise Rifai i-a reproşat preşedintelui Klaus Iohannis că nu au fost invitaţi la dezbatere şi jurnalişti de la Realitatea PLUS sau Digi24.

"Numai americană nu a fost dezbaterea asta! O dezbatere aşezată, cu jurnalişti aleşi, despre planurile preşedintelui pentru o Românie normală, cu jurnalişti aleşi, unde noi, Realitata şi Digi24, am fost înlocuiţi cu Antena 2 şi RTV. Desigur, publicul votant al preşedintelui Este Antena 3 şi RTV ( România TV - n. red.).

Nu a existat măcar o invitaţie. Nu mai zic că nu am avut onoarea să fiu invitată la această dezbatere. (...) La Digi24 a fost totuşi invitat Cristian Tudor Popescu şi a refuzat spunând că nu e corect ca într-o democraţie presa să devină oficial de casă al unui anumit om politic. CTP a cerut organizatorilor să permită redacţiilor să nominalizeze ei jurnaliştii aleşi, nu s-a întâmplat aşa. Cristian Tudor Popescu a declinat invitaţia. O fi reuşit, oare, staff-ul de campanie al preledintelui să învie cnadidatul stângii? Oare această strategie de campanie a lui Iohannis a transformat-o pe Dăncilă în candidat? Eu sper că nu. (...) Ne ascultă oare preşedintele? Bună seara! Mulțumim frumos pentru invitație inexistentă. Foarte plăcut a fost!", a spus Denise Rifai, în editorialul emisiunii sale.

În continuare, jurnalista a vorbit despre fostul său coleg, Rareş Bogdan, care este parte din staff-ul de campanie al preşedintelui Klaus Iohannis.

"Eu nu vreau să-mi închipui ce ar fi făcut Rareș Bogdan dacă era în locul meu astă seară și nu l-ar fi invitat pe el preşedintele României, la această dezbatere. Și ar fi fost el, cu televiziunea pe care o reprezintă, singura televiziune neinvitată la această dezbatere, în condițiile în care este singura televiziune care a mediatizat BĂTAIA încasată de români pe 10 august.

Rareș, ce ai fi făcut în locul meu? E o întrebare deschisă la care îți aștept răspunsul. Înţeleg că de la PNL au curs informaţii potrivit cărora Rareş Bogdan ar fi acţionar Realitatea PLUS şi ca să nu se creeze un soi de conflict de interese, Realitatea PLUS nu ar fi fost invitată. Mi s-a transmis, din partea conducerii acestui post, că nu există astfel de relaţii de tip acţionariat între Rareş Bogdan şi societate.

Rareș, încă o dată: tu ce ai fi făcut dacă ai fi fost în locul meu astă seară? Erai pe masă, pe sub masă sau pe scaun?", a întrebat Rifai.

Mai târziu, în timpul emisiunii, Denise Rifai a mai făcut un apel către fostul său coleg.

"Astă seară, eu îl regret foarte mult pe Rareș Bogdan. Cred că-l găseam pe masă aici. Aici, pe masă şi urla! Presa!!! Libertatea presei!!! Unde este libertatea de exprimare?! E liniște, e curat. Nu e nici peste masă, nici pe masă, nici pe lângă scaun. Are treabă multă, e ocupat. A importat un model american de dezbatere, pentru care îi mulțumim!", a mai punctat Denise Rifai, la adresa fostului său coleg de breaslă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel