Degresați recipientele de plastic într-o secundă. Gata cu petele galbene și inestetice

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Degresați recipientele de plastic într-o secundă. Gata cu petele galbene și inestetice.
Degresați recipientele de plastic într-o secundă. Gata cu petele galbene și inestetice.

În recipientele din plastic pentru alimente gospodinele păstrează diferite sosuri sau alimente, care apoi lasă pete galbene, inestetice și enervante.

Recipientele din plastic păstrează excelent alimentele. Sunt foarte practice, ușor de depozitat sau transportat. În plus, pot fi curățate manual sau în mașina de spălat. De multe ori, recipientele din plastic păstrează pete lăsate în urmă de condimente, lucru care ne supără și ne face să le mai dorim să le reutilizăm.

Ai găsit în frigider lapte expirat? Nu-l arunca niciodată! Îl poți folosi cu succes la curățenia din casă

Sunt pete mai mult sau mai puțin evidente și mari, de la gălbui la maroniu, foarte greu de eliminat. Dar am găsit remediul perfect pentru această problemă! Un singur ingredient este suficient! Ești curios? Să începem!

Degresați recipientele de plastic într-o secundă. Gata cu petele galbene și inestetice

 

În primul rând, să dezvăluim misterul: uleiul, untul și orice altceva pe care le pui în recipientele tale își lasă amprenta, deoarece sunt capabile să pătrundă în porozitatea plasticului.

Dar curățarea acestor recipiente nu va mai fi o muncă anevoioasă și aproape imposibilă. Cu siguranță nu va trebui să freci mult până scai de ele. Dimpotrivă! Petele vor dispare într-o clipă și fără niciun efort!

Pune făina la congelator! Vei rămâne fără cuvinte când vei afla de ce

Ține minte că nu trebuie să freci niciodată recipientele cu bureți abrazivi, deoarece vei zgâriai suprafețele și vei forma noi fisuri în care vor pătrunde depunerile de alimente, iar problema se va agrava în timp!  

Umpleți recipientele cu un deget de apă, adăugați o lingură de bicarbonat și lăsați soluția să acționeze o zi și o noapte, amestecând din când în când.

Parfumați-vă casa cu un simplu con de pin. Noi vă dezvăluim secretul cum să o faceți

A doua zi dimineață, clătiți bine recipientul sub robinet și nici nu va rămâne nici măcar amintirea dungilor și a petelor galbene.

Dacă preferați, puteți înlocui bicarbonatul de sodiu cu oțet alb.

Indiferent de soluția pe care doriți să o folosiți, vă garantăm o durată lungă de viață pentru recipientele dvs. de plastic, care vor rămâne curate și degresate pentru a găzdui următoarea dvs. creație în bucătărie!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel