Declaraţia pe propria răspundere, din nou modificată. Descarcă noul model

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Modelul declaraţiei pe proprie răspundere a fost modificat din nou, după ce guvernul a emis Ordonanța militară 10, care a schimbat intervalele orare în care pot ieși din casă persoanele de peste 65 de ani.

Guvernul ar putea renunța la declarațiile pe propria răspundere după data de 15, odată cu încheierea stării de urgenţă şi introducerea stării de alertă.

Până atunci, încă trebuie să completăm în continuare formularul, care a fost ușor modificat. Acum, în subsolul documentului este specificat noul interval orar în care persoanele de peste 65 de ani pot ieși din case, modificat prin Ordonanța militară 10.

Noua declarație poate fi descărcată de AICI.

„Persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani completează doar pentru motivele prevăzute la punctele 1-6 și 9. Deplasarea se face în orice interval orar, pentru motivele prevăzute la pct.1, 3, 6 și 9, respectiv între orele 07.00-11.00 și 19.00-22.00, pentru motivele prevăzute la punctele 2, 4 și 5", se arată în nota de subsol.

 

Pot fi completate și online

 

Declarația pe proprie răspundere și adeverințele de angajator pot fi completate și online, prin intermediu unui formular electronic, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Documentele pot fi completate AICI

Acest model de declarație pe propria răspundere este accesibil pe pagina stirioficiale.ro, dar și pe formular.sts.ro.

Documentul poate fi redactat/completat de pe PC/laptop în câmpurile predefinite, în formatul PDF, necesitând ulterior tipărirea și semnătura olografă a titularului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel