DECIZIE. Insula Belina rămâne deocamdată la stat

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Insula Belina rămâne la stat, după ce Tribunalul Teleorman a respins cererea Tel Drum de suspendare a hotărârii CJ Teleorman prin care Belina și Brațul Pavel revin la Apele Române. 

Tribunalul Teleorman a respins, vineri, cererea Tel Drum de suspendare a hotărârii Consiliului Județean Teleorman, care a a votat în ședința din 26 noiembrie 2018 un proiect de hotărâre care prevede revenirea la Apele Române Insulei Belina și Brațului Pavel, dar decizia poate fi atacată cu recurs.

Cele două proprietăți au fost transferate în 2013 printr-o Hotărâre de Guvern Consiliului Județean Teleorman. Aceste proprietăți au ajuns ulterior la Tel Drum și au fost utilizate de familia Dragnea pentru partide de pescuit și relaxare.

Tel Drum a introdus acțiunea pe data de 9 ianuarie la secția de contencios a Tribunalului Teleorman prin care cere suspendarea hotărârii Consiliului Județean.

În cazul trecerii insulei Belina de la Apele Române la CJ Teleorman și de aici la Tel Drum procurorii DNA au deschis un dosar. În acest dosar, DNA i-a trimis în judecată în iunie 2018 pe fostul secretar de stat Sevil Shhaideh și pe fostul președinte al CJ Teleorman, Adrian Gâdea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel