Decizie în PSD. E dat AFARĂ din partid pentru că l-a numit "TROMPETĂ"

Narcis Popa |
Data publicării:

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului și mâna dreaptă a Gabrielei Firea va fi exclus din PSD. Totul după ce Bădulescu l-a numit trompetă pe Codrin Ștefănescu într-o emisiune televizată. 

"Este o chestiune care ține nu neapărat de o stare de normalitate. Ieri am discutat cu președintele interimar al organizației Municipiului București, rugându-l să-mi comunice care sunt motivele acestei solicitări. Mi–a spus foarte clar, pentru că mi-am permis să-l fac pe Codrin Ștefănescu "trompetă". L-am întrebat dacă el (n.r. - Codrin Ștefănescu) reprezintă PSD-ul iar el mi-a zis că după părerea lor e unul din cei mai mari lideri politici din PSD de după 2000 și trebuie respectat", a spus Aurelian Bădulescu la România TV.

Totul face însă parte din multiplele lupte Firea-Dragnea, după ce primarul Bucureștiului a îndrăznit să-l atace pe șeful PSD. Totul a degenerat, iar Liviu Dragnea se asigură că Gabriela Firea va rămâne fără sprijin. Recent, Dragnea a decis să taie banii de investitii pentru București.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel