Decizie în dosarul polițistului român ridicat de foștii colegii pentru un dosar de furt în Germania. Era urmărit internațional

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Agentul din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu, în cazul căruia a fost emis un mandat european de arestare privind un dosar de furt în Germania, va rămâne în România, în libertate, până în 23 ianuarie, au decis, sâmbătă,judecătorii Curții de Apel Craiova,care au cerut traducerea în limba română a mandatului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au cerut, sâmbătă, instanței să se pronunţe cu privire la punerea în executare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile din Germania pe numele unui agent din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu, cauza fiind amânată până la traducerea mandatului.

„Amână cauza pentru înaintarea mandatului european de arestare tradus în limba română", a decis, sâmbătă, Curtea de Apel Craiova.

Următorul termen va avea loc pe 23 ianuarie.

Citește și: Polițist român, extrădat în Germania, pentru un furt. Agentul și-a luat concediu de odihnă pentru audieri

Bărbatul de 35 de ani a fost ridicat, vineri seara, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Gorj şi dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

„Poliţiştii SIC au pus în executare un mandat european de arestare, pe numele unui bărbat de 35 de ani, din Târgu-Jiu", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Surse judiciare au precizat că poliţistul ar fi declarat că este o neînţelegere. Aceleași surse susțin că tânărul este nepotul unui fost inspector șef adjunct al IPJ Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel