De unde a aflat Alexandru Cumpănaşu că Gheorghe Dincă este PROTEJAT de "cel puțin 20 de POLITICIENI"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu a declarat că a depus la parchet documente care cuprind informații cu privire la persoanele din politică și din poliție care l-ar proteja pe Gheorghe Dincă și o presupusă rețea de trafic de minore, subliniind că ar fi implicați peste 20 de politicieni.

„Așteptarea mea este aceea de a stabili dincolo de declarațiile acestui individ (Gheorghe Dincă, n.r.) din care eu nu cred nicio iotă, să stabilească - prin alte mijloace de probă, nu prin declarațiile lui - adevărul. (...) Există așteptarea mea și a familiei Alexandrei de a afla adevărul cu privire la complicii acestuia, la rețeaua din spatele lui, la cei care-l protejau din poliție, la cei care-l protejau din politică, din parchet, din alte zone - dacă ei există. Și dacă eu am depus 60 de pagini la parchet, cred că există. (Informațiile depuse la parchet sunt, n.r.) Despre persoane care l-au cunoscut și protejat de-a lungul timpului - cu nume”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Digi24, citat de Mediafax.

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu: "ULUITOR!" Ce l-a MOTIVAT de fapt pe PROCURORUL de caz să deschidă un DOSAR PENAL"

Întrebat de unde deține informațiile, unchiul Alexandrei a spus că a primit din partea cetățenilor peste 3.000 de pagini cu detalii pe care le-a selectat.

Cumpănașu a mai spus că ar fi și politicieni complici: „Nu voi da nume, pentru că este firesc să le protejez identitatea cât timp nu sunt dovediți. Eu am depus indicii și declarații și nume. Sunt (mulți, n.r.). Cred că vor ieși, dacă se face ancheta cum trebuie, cel puțin 20 de politicieni. Nu sunt numai din Olt. Cine a spus că doar din Olt? Nu. Eu știu despre cine e vorba. Nu sunt miniștri actuali”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel