De ce să pui un cățel de usturoi în toaletă. Trucul inteligent, aliatul ideal pentru gospodine

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!
Lăsați o cârpă înmuiată în oțet în vasul de toaletă, peste noapte: Trucul care vă scapă de foarte multe bătăi de cap!

Când vine vorba de a avea o casă curată și dezinfectată pare o misiune imposibilă, totuși, cheia este să aveți la îndemână sfaturi și trucuri care au fost deja testate de mulți alții. De aceea vă spunem cum să folosiți usturoiul în toaletă pentru a elimina germenii.

Usturoiul, pe lângă faptul că oferă multe beneficii pentru organism, este perfect și pentru curățarea locuinței, asta datorită tuturor proprietăților pe care le are, care sunt ideale pentru curățarea toaletei.

Citește și Amestecă usturoi cu puțin ulei de măsline: Remediul secret care te scapă de coșuri peste noapte

Deși cele menționate mai sus ni se pare puțin exagerate, trebuie să ne amintim că usturoiul are proprietăți antibacteriene care vor ajuta la dezinfectarea toaletei, motiv pentru care este aliatul ideal pentru gospodine.

De asemenea, usturoiul te poate proteja și te poate ține departe de vibrațiile rele. De aceea sunt cei care poartă în buzunar un cățel de usturoi pentru a se proteja de deochi și invidie.

Te-ar putea interesa și: Fierbe câțiva căței de usturoi în lapte și bea decoctul: Remediul miraculos care te scapă de o mulțime de probleme. Bunicile noastre știau secretul

 

Cum se folosește usturoiul în toaletă

 

Pentru a începe, trebuie să zdrobiți usturoiul și să-l așezați în interiorul toaletei, lăsându-l să acționeze peste noapte și a doua zi dimineață, trageți apa toaletei ca de obicei și gata.

Această practică simplă nu numai că va spăla murdăria, dar va preveni, de asemenea, acumularea de calcar, ajutând în același timp să-l păstreze fără germeni și să strălucească mai mult timp. 

Vezi și Trucul fantastic de a separa albușul de gălbenuș cu un cățel de usturoi. Metoda, virală pe TikTok - VIDEO

Dacă faci un amestec de usturoi și sare, aceasta din urmă te va ajuta cu petele care sunt mai impregnate cu tartru și, de asemenea, elimină mirosurile din baie. O poți face la fiecare 15 zile și vei observa diferența.

Usturoiul  are proprietăți antibacteriene, deci este o modalitate de care ar trebui să profiți pentru că este un dezinfectant puternic pentru curățarea băii și nu numai. Este, fără îndoială, o modalitate inteligentă de a folosi natura ca agent de curățare în casa noastră și, de asemenea, vom folosi produse mai puțin abrazive și chimice în casa noastră.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel