De ce e bine să pui scorțisoară în cafea. Corpul tău se transformă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
De ce e bine să pui scorțisoară în cafea. Corpul tău se transformă
De ce e bine să pui scorțisoară în cafea. Corpul tău se transformă

Obișnuiți să credem că se folosește doar la prăjituri, scorțișoara face minuni pentru organism, dacă este presărată și în cafeaua de dimineață.

Scorțișoara, unul dintre cele mai vechi afrodisiace, are beneficii nebănuite pentru organismul uman. Nutriționiștii au ajuns la concluzia că aduce un plus de energie și ajută la reglarea glicemiei, dacă este presărată în cafeaua de dimineața. Scorțioara schimbă în mod plăcut gustul cafelei, dar întărește și imunitatea, spun specialiștii în sănătate.

De mare ajutor este și în cazul persoanelor care au probleme circulatorii, cele care au mereu mâinile și picioarele reci. Folosită zilnic, s-a constatat că are efect analgezic. Poate fi folosită în cazul migrenilor, durerilor menstruale, notează viațaverdeviu.ro

Scorțișoara în cafea are beneficii nebănuite pentru sănătate

Totodată, scorțișoara  face minuni pentru creier. Alungă stresul, îmbunătătește memoria și te scapă de depresie, de atacurile de panică. Primii care au folosit-o ca pe un „leac” au fost indienii. 

Scorțișoara provine din Sud-Estul Asiei, iar la acest moment are un preț rezonabil pentru oricine.  Aroma este unică și este o sursă  importantă de calciu, potasiu, vitamina A, carbohidraţi, fibre, vitamina C, fier, magneziu şi fosfor, menționează sursa citată.

Nutriționiștii  spun că este suficientă în doze moderate. O linguriță de scorțișoară pe zi, pusă în cafea sau în alte băuturi non-alcoolice, ține boala departe de om.

[citeste si]

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel