Data alegeri prezidențiale 2019. Când merg românii la vot să-și aleagă președintele

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Data alegeri prezidențiale 2019. Alegerile prezidențiale se vor desfășura pe 10 noiembrie 2019, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern desfășurată marți, 09 iulie. 

Data alegerilor prezidențiale din 2019 a fost stabilită pe 10 noiembrie, a anunțat premierul Viorica Dăncilă, în ședința de Guvern din 09 iulie, precizând că pachetul de reglementări privind organizarea și desfășurarea scrutinului vor fi adoptate ulterior.

Data alegeri prezidențiale 2019 


"Astăzi, vom stabili prin hotărâre de Guvern data de 10 noiembrie 2019, zi a alegerilor pentru președintele României, potrivit responsabilităților guvernului în organizarea în condiții cât mai bune a scrutinului electoral și asigurarea dreptului de vot al cetățenilor. Ulterior, vom adopta întreg pachetul de reglementări privind organizarea și desfășurarea scrutinului în conformitate cu modificările făcute în Parlament legislației electorale, și anume votarea pe mai multe zile în secțiile din străinătate, posibilitatea prelungii votului și după ora 21.00 și implementarea votului prin corespondență", a spus Viorica Dăncilă, la începutul ședinței de Guvern.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel