Daniel Zamfir, scandal la audierile din Parlament: "Vrea sau nu să fie ministru?"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Senatorul social-democrat Daniel Zamfir a afirmat, marţi, în cadrul audierii ministrului propus al Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, că acesta trebuie să se decidă dacă vrea sau nu să fie ministru, "pentru că, dacă nu vrea, n-are rost să ascultăm o prezentare de 20 de minute".

"Vrea să fie ministru sau nu vrea să fie ministru, pentru că dacă nu vrea să fie ministru n-are rost să ascultăm o prezentare de 20 de minute degeaba...", a spus Zamfir.

Pe acelaşi subiect, deputatul PSD Doina Pană a punctat faptul că o prezentare de cel mult 10 minute este suficientă.

"Ce să ne mai spună domnul ministru 20 de minute? Părerea mea e că e nevoie de maximum 5-10 minute pentru prezentarea de astăzi", a menţionat Pană.

În replică, ministrul propus al Mediului, Costel Alexe, a declarat că îşi doreşte să continue munca la minister şi că va veni în comisiile de specialitate "ori de câte ori va fi cazul şi mai ales dacă majoritatea din Parlament nu va vota Guvernul".

"Sunt a treia oară în faţa dvs şi vă asigur că ne vom revedea ori de câte ori va fi cazul şi mai ales dacă majoritatea din Parlament nu va vota Guvernul. Îmi doresc să continui munca la minister. Eu pot să vă rezum ce am de spus. Nu ştiu ce poate să mă mai întrebe colegii de la PSD după prezentarea de data trecută...", a susţinut acesta.

Comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului dezbat, marţi, renominalizarea lui Costel Alexe pentru funcţia de ministru al Mediului, Apelor şi Pădurilor, în Guvernul condus de Florin Cîţu.

Marţi, miercuri şi joi, miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul condus de Florin Cîţu sunt audiaţi în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

Potrivit Regulamentului şedinţelor comune ale Parlamentului, fiecare candidat pentru funcţia de ministru este audiat, în şedinţă comună, de comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru.

În urma audierii, comisiile vor întocmi un aviz comun consultativ, motivat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel