Daniel Suciu: „Nu ne temem de amenințările PNL. Moțiunea de cenzura va trece”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

PSD va depune moțiunea de cenzură anunțată de Marcel Ciolacu în maxim 3 zile după asumarea răspunderii pe alegerea primarilor, anunță viceliderul grupului PSD din Camera Deputaților, Daniel Suciu.

Daniel Suciu a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă la Bistrița, că partidul va depune moțiunea de cenzură în maxim 3 zile după asumarea răspunderii pe alegerea primarilor.

„Nu ne tremură genunchii, nu ne lăsăm amețiți, nu ne temem de amenințările PNL, nu ne ferim de alegerile anticipate, dar în schimb o spunem clar: până la alegeri anticipate mai este... Singurul obiectiv al Partidului Național Liberal și al acestei guvernări este să fugă de propriile cuvinte și de propriile promisiuni", a spus Suciu.

În opinia acestuia, PNL vrea anticipate pentru a „fugi" de promisiuni: alocații mărite „mai la vară", dar vara se va transforma în toamnă, majorarea pensiilor, etc.

„Moțiunea de cenzura va trece, dar nu luăm în calcul să propunem un premier din rândurile PSD, pentru că alegerile sunt la termen, în luna decembrie, și există suficiente variante, inclusiv un guvern care să asigure această tranziție până la alegerile din decembrie", a spus deputatul PSD, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel