Dani Mocanu spune suma URIAȘĂ pe care a făcut-o din TikTok

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Captură video youtube
Foto: Captură video youtube

Celebrul manelist, Dani Mocanu a deschis un subiect mult așteptat de fanii săi pe platforma TikTok, mai exact câți bani câștigă de pe urma filmulețelor și live-urilor pe care le face. Vezi mai jos suma uriașă pe care o câștigă.

Dani Mocanu a declarat într-un live, într-un moment de sinceritate absolută, câți bani a câștigat din TikTok de când a început să creeze conținut pe platforma de socializare. De asemenea, vedeta a mai adăugat că nu păstrează toți banii, ci îi folosește în scopuri nobile și ajută oamenii cu ei.

La final, cireașa de pe tort, celebrul manelist  a mărturisit că în ciuda sumei frumoase pe care o ia în mână de pe urma TikTok-ului, ar prefera să nu mai existe această aplicație.

 

Ce sumă impresionantă câștigă Dani Mocanu din TikTok

 

„TikTok-ul acesta mi-a adus și mie foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent. Foarte mulți bani vorbind la modul că am făcut de când am intrat pe TikTok suma de 250 de mii de dolari până acum. Dar facem bine cu ei, uite tata e deja pe drum la o familie să le facă o căsuță, o să filmăm după tot, toate etapele.

Însă, separat de treaba aceasta, că eu câștig bani mulți din TikTok, nu vă mint, totuși mi-aș dori ca acum să se închidă, să dispară platforma asta. Mă crezi? Că aici voiam să ajung.”, explică Dani Mocanu. 

Pe lângă TikTok, după cum majoritatea oamenilor știu, Dani Mocanu este cântăreț de manele. Mesajul controversat al pieselor sale i-au adus atât faima cât și banii, stârnind adesea controverse. Astfel el a strâns o avere impresionantă, cu banii pe care i-a făcut din muzică.

 

Iată ce avere are Dani Mocanu

 

Conform unui interviu pentru Playtech, Dani Mocanu a câștigat cei mai mulți bani din muzică, fiind adesea numărul 1 în trending-ul de pe Youtube.

”În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta…

Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a dezvăluit Dani Mocanu.

 

@pauldrkrb8e #foryou #pentrutine #foruyoupage #misiuneatiktok #goviraltiktok #foryoupage #viralvideo #viralviral ♬ sunet original - da-letiktokului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel