Danemarca. Doi români, care furau motorină din rezervoarele camioanelor aflate într-o parcare, deportați

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Hoții români, care au sustras motorină din vehiculele parcate în locurile de odihnă din Taulov și Fredericia, au fost amendați, arestați și, ulterior, deportați din Danemarca. Verdictul privind expulzarea a fost  pronunțat în instanță, sâmbăta trecută. Cei doi suspecți, doi cetățeni români, în vârstă de 24, și respectiv, 29 de ani, au fost condamnați pentru furt de motorină.

Furtul, de care au fost acuzați bărbații români, a avut loc pe 5 aprilie. Cei doi au sustras 1.400 galoane de motorină din vehiculele parcate în locurile de odihnă din Taulov și Fredericia 

Cei doi bărbați au ajuns din România în Danemarca pe 12 martie 2021. Ulterior, au achiziționat două camioane special concepute pentru transport de lichide. Acum ambele camioane au fost confiscate.

Danemarca. Doi șoferi români, bătuți cu ranga în parcare: Colegii danezi îi suspectau că fură motorină

Bărbații au fost condamnați la 60 de zile de închisoare și deportați din Danemarca. Mai mult, cei doi români nu au voie să intre în Danemarca timp de șase ani, relatează trans.info.

Români au mai fost amendați, săptămâna trecută, cu 3.500 DKK (aproximativ 163.000 HUF), pentru furturi similare de motorină, dar pedeapsa anterioară, aparent nu i-a descurajat de la alte infracțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel