Dăncilă:Vedem cum fiecare ţipă mai tare şi încearcă să jignească mai tare

Sursa foto: Instituţia Prefectului Satu Mare
Sursa foto: Instituţia Prefectului Satu Mare

Viorica Dăncilă a declarat la Târgu-Jiu că cei care acum ţipă atât de tare sunt cei care nu au proiecte pentru români, sunt oameni slabi, pentru că numai oamenii slabi jignesc.

"Am venit să vorbesc despre unitate pentru că, în aceste momente, cred că unitatea este cel mai important lucru. Suntem într-o societate dezbinată, în care ura a luat locul solidarităţii, în care cuvintele urâte, violenţa verbală a luat locul cuvintelor bune sau al proiectelor. Vedem cum fiecare ţipă mai tare şi încearcă să jignească mai tare. Nu asta ne dorim noi, românii adevăraţi din orice colţ al acestei ţări, ne dorim o bătălie pe proiecte, o bătălie pentru viitorul României şi al românilor. Cei care acum ţipă atât de tare sunt cei care nu au proiecte pentru români, sunt oameni slabi, pentru că numai oamenii slabi jignesc şi folosesc asemenea cuvinte. Să vorbim despre unitate şi să vorbim despre respect", a declarat Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a întâlnit sâmbătă, la Târgu-Jiu, cu membrii şi simpatizanţii PSD, la eveniment participând câteva sute de persoane.

 

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.23