ALDE îi cere lui Dăncilă să rezolve problemele privind UBER

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

ALDE, partid aflat la guvernare lături de PSD, cere guvernului Dăncilă să rezolve problemele cu UBER, deoarece competiția în domeniul serviciilor este benefică pentru cetățeni.

”Interesul cetățeanului înainte de toate. Noi credem că ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiția între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetățeanului. Prin urmare, Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiție corectă, din care să câștige în primul rând cetățeanul”, susține ALDE se într-o postare pe Facebook a ALDE.

Partidul lui Tăriceanu mai cere garanţii de la UBER cși de la taximetria clasică.

”De la #uber așteptăm garanții că au șoferi atestați și că viața noastră este în siguranță în mâinile lor. De la #taximetria clasică așteptăm să aibă același fel de răspuns rapid la observațiile noastre privitoare la șoferi, mașină, cursă, iar cei care nu rezistă la o relație bună cu clientul să fie obligați rapid să respecte regulile pe care singuri şi le-au fixat. Însă nici unii, nici alţii nu trebuie să uite că pe client, fie al taximetriei clasice, fie al UBER, îl interesează mai puțin ce scrie pe plăcuța de pe mașină şi îl interesează în primul rând siguranţa, confortul și respectul”, se mai arată în postarea ALDE.

Poliția a început să amendeze șoferii UBER, deși guvernul a dat garanții că cest lucrur nu se vaa întâ,plaa după emiterea ordonanței de urgență.

citeste si

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel