Dăncilă îngroapă ”Legea recunoștinței”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă s-a pronunțat, în premieră, pe ”Legea recunoștinței”.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Galați, că proiectul de lege cu privire la recunoștința între generații nu este nici agreat, nici susșinut de guvernul României. 

”Am văzut în spațiul public că se discută foarte mult despre acea inițiativă legislativă din Parlament legată de plata de către copii a întreținerii părinților, așa-numita Lege a Recunoștinței. Este opinia unor deputați. În Parlamentul României sunt foarte multe inițiative legislative, nu este o lege care să fie agreată, nici susținută de Guvernul României și nici de PSD. Dacă vă uitați sunt foarte multe inițiative legislative, dar de la o inițiativă legislativă, până la transpunerea în lege, este un drum lung. Eu vă spun din start că această inițiativă, această Lege a Recunoștinței, nu este susținută nici de Guvernul României, nici de PSD”, a spus Viorica Dăncilă, potrivit Mediafax. 

Potrivit proiectului de lege inițiat de 73 de parlamentari PSD, ALDE și Pro România, copiii trebuie să le plătescă o alocație părinților, bunicilor și străbunicilor. În caz contrar sunt pasibili cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel