Dăncilă, răspuns FERM la întrebarea "Vă dați DEMISIA?". ULTIMA ORĂ

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a negat, vineri, faptul că le-ar fi transmis colegilor de partid că va demisiona din funcția de premier dacă nu este aleasă la șefia PSD, transmite Mediafax.

Întrebată dacă i-a amenințat pe colegii din PSD că își va da demisia din fruntea Guvernului, Viorica Dăncilă a replicat: "În niciun caz".

Președintele interimar al PSD a precizat că va face declarații de presă la finalul ședinței CEx de vineri.

În spațiul public au apărut informații pe surse potrivit cărora Dăncilă le-ar fi spus social-democraților, la petrecerea organizată marți de PSD la Clubul Diplomaților că dacă nu va fi aleasă la șefia partidului atunci va demisiona din funcția de premier.

Reuniunea Comitetului Executiv al PSD este în desfășurare, la ora transmiterii acestei știri. Social-democrații au în discuție validarea candidaților pentru funcțiile de de conducere ale partidului, precum și propuneri de modificare a statului, în sensul ca președintele executiv și secretarul general să fie propuși de șeful formațiunii și validat prin vot în CEx.

Congresul extraordinar al PSD are loc sâmbătă, la Sala Palatului, începând cu ora 11.00. Social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al formațiunii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel