Dăncilă, nouă GAFĂ. Rifai: "Ne-a ferit Dumnezeu şi nu i-a spus Fram"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Jurnalista Denise Rifai a taxat dur ultima gafă a premierului Viorica Dăncilă, care i-a greşit numele prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, pronunţând "Franţ" Timmermans în loc de "Frans".

"Bine că i-a spus Franţ şi nu Fram. Doamne, bine că ne-a apărat Dumnezeu şi astăzi şi i-a spus Franţ. (...) Nu sunt "envedeoasă" pe Veorica. Ci pur şi simplu, în accepţiunea Vioricăi, care vede lucrurile altfel, domnul Frans Timmermans este Franţ. Viorica, dragă, statul de drept nu se negociază, ţi-am spus-o din nou, dragă Viorica. Frans Timmermans, domnul acesta căruia tu i-ai greşit numele", a spus Denise Rifai la începutul emisiunii "Talk News".

 

"Ne-a spus-o bine de tot, Veorico"

 

Mesajul transmis de Frans Timmermans reprezintă un pericol pe care premierul Dăncilă şi coaliţia PSD-ALDE nu îl vede din cauza ameninţării dosarelor, a mai precizat jurnalista la Realitatea TV.

"Nu doar Uniunea Europeană nu va negocia cu România dar promite că va fi nemiloasă dacă ne jucăm cu focul. Este ultimul avertisment, Veorico, dintr-o lungă serie de avertismente. Dar ce să vezi, Veorica şi Guvernul României parcă nu văd şi nu aud. Şi în disperarea de a-şi scăpa libertatea, mai marii de la Bucureşti ne riscă, fără niciun fel de jenă, viitorul. Pentru că discursul politicienilor PSD-ALDE a devenit unul cu periculoase accente anti-europene. O mişcare pe care comunitatea europenă în care am agreat să intrăm acum mai bine de 10 ani, nu o va tolera.

Ne-a spus-o clar, Veorico. Ne-a spus-o bine de tot astăzi chiar Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Fram pentru tine, Fram Timmermans, Veorico. Ţi-a zis-o azi, la Bucureşti, în casa noastră. Aşa că, Veorica dragă, mergi repede la partid şi roagă-l pe Liviu, roagă-l pe Darius sau pe cine mai găseşti acolo să găsească repede o soluţie", a mai declarat Denise Rifai în editorialul emisiunii "Talk News.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel