Dăncilă joacă TARE: "O să-l sun pe Iohannis"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă şi-a exprimat speranţa că preşedintele Klaus Iohannis va da săptămâna viitoare un răspuns clar cu privire la propunerile pentru Ministerul Muncii şi cel al Dezvoltării.

"Nu am niciun semnal legat de cele două propuneri, de cele două ministere. Speranţa mea este ca în această săptămână preşedintele Iohannis să dea un răspuns clar pentru a vedea cum procedăm. Deja a trecut o lună din Preşedinţia rotativă a Consiliului UE deţinută de către România, avem directive importante, avem acte normative importante pe agenda europeană şi credeţi-mă că lipsa a doi miniştri în Guvern, chiar dacă domnul Teodorovici, doamna Plumb au încercat să fie cât mai activi pe plan european, acest lucru se cunoaşte pentru că este o muncă dublă atât în Guvernul României, cât şi la nivel european şi gândiţi-vă ce înseamnă încă două ministere pe doi miniştri. (...) În momentul în care vom vedea decizia preşedintelui, vom lua şi noi o decizie în cadrul Comitetului Executiv Naţional", a declarat Dăncilă după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Vezi și: Iohannis, ținta unor noi IRONII din partea PSD: "Este weekend, iar la munte încă e zăpadă"

Ea a susţinut că îl va suna pe şeful statului pentru a vedea care este opinia sa cu privire la propuneri.

"Am să încerc să fac un nou apel către preşedinte, să văd care este opinia dumnealui. O să-l sun. Eu sper ca săptămâna aceasta să aibă o atitudine constructivă şi în beneficiul României, şi al românilor", a completat premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel