Dăncilă, despre primarii PSD care l-ar susține pe Iohannis: "Lăudatul e gratis"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Viorica Dăncilă a reacţionat, vineri, la afirmaţia liderului PNL Iaşi, Costel Alexe, care a susţinut că zece primari PSD se vor implica în campania de susţinere a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale. Premierul a afirmat că „lăudatul e gratis”, însă timpul va demonstra, fiind posibil să fie invers.

„Lăudatul e gratis. Să vedem. S-ar putea să fie invers, dar vedem. Timpul va demonstra", a declarat Viorica Dăncilă, la Iaşi, întrebată despre afirmaţia liderului PNL, care a precizat că zece primari PSD îi vor face campanie lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe a declarat că zece primari PSD se vor implica în campania PNL pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţialele din toamnă.

„Zece primari social-democraţi o să vedeţi la alegerile prezidenţiale din această toamnă că se vor alătura proiectului prezidential pentru că nu au incredere în ceea ce azi PSD a lansat pe piaţă ca şi candidat. Se vor implica astfel încat să avem un scor bun inclusiv în comunele lor", a susţinut Costel Alexe, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel