Dăncilă, APĂRATĂ de colegele ei: ”Nu e agramată. Nu suntem la OLIMPIADĂ”

Andreea Cosma |
Data publicării:

Dăncilă are spate în PSD. Colegele ei au făcut front și au dezmințit toate afirmațiile despre problemele pe care le are premierul cu limba română.

Vicepreședintele PSD, Doina Pană, cunoscută în urma unui dialog cu Victor Ponta care i s-a adresat cu "Fă, Doină", susține că Viorica Dăncilă este ținta unei campanii de denigrare şi că nu participă la olimpiadă.

"Doamna Dăncilă nu este agramată. Absolut toată lumea mai face câte un dezacord. Dacă aţi fi curioşi să îl urmăriţi pe preşedintele Klaus Iohannis, nu e apariţie în care să nu facă unul sau mai multe dezacorduri. Dar nu interesează pe nimeni. Cred că este foarte important cum guvernează un prim-minsitru şi nu participarea la olimpiada de limba română. Nu aceasta este doamna Dăncilă, cea reflectată în presă", a declarat Doina Pană la o conferinţă de presă, citată de Realitatea TV.

 

Rovana Plumb: Îi urez să rămână la fel de deşteaptă

 

La rândul său, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a apărat-o pe Viorica Dăncilă spunânt că important e cum guvernează ţara, nu lecţiile de gramatică

"Îi urez să rămână la fel de inimoasă, la fel de puternică, la fel de deşteaptă. (...) Important e ceea ce face doamna premier pentru România și pentru români. Restul, cu lecțiile de gramatică, eu nu aș vrea să comentez. Ced că important este să ne uităm efectiv la cum guvernăm", a delcarat Rovana Plumb înainte să intre la Vila Lac.

Doamnele din PSD au fost invitate de Viorica Dăncilă la o vilă protocolară pentru a sărbători ziua femeilor. Singurul bărbat din PSD care s-a prezentat la întâlnire a fost Liviu Dragnea, care nu a stat foarte mult.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel