Dăncilă anuntă că-și da DEMISIA, cu o condiție

Narcis Popa |
Data publicării:
Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Viorica Dăncilă le-a transmis social-democraților, în CEx de luni, că în cazul în care PSD nu va intra în turul al doilea la alegerile prezidențiale, atunci ea va fi prima care își va da demisia de la șefia partidului.

Sursele citate au precizat că au fost discuții în contradictoriu în ședință între Gabriela Firea și Viorica Dăncilă. Primarul general al Capitalei i-a reproșat premierului că este prima care iese public să vorbească despre o candidatură la prezidențiale, deși susține mereu că lucrurile trebuie discutate și decise în forurile statutare ale PSD.

Gabriela Firea i-ar mai fi transmis președintelui PSD că nu comunică suficient cu partenerii de coaliție, ALDE, cu privire la prezidențiabil, au mai spus sursele menționate.

Social-democrații încă nu ar fi ajuns la subiectul remanierii, în ședința de luni. Cu toate acestea, Viorica Dăncilă ar vrea să încheie reuniunea CEx cât mai repede deoarece de la 17.30 are o pregătită deplasare la Strasbourg, alături de mai mulți miniștri, în vederea participării marți la evenimentul la care România predă oficial Finlandei Președinția rotativă a Consiliului UE, au explicat sursele citate.

Printre miniștrii care vor merge la Strasbourg cu premierul se numără Eugen Teodorovici, Natalia Intotero, Sorina Pintea. În acest context, Viorica Dăncilă s-ar putea intersecta pe aeroport cu Simona Halep, care ajunge luni, la ora 17.00, în România şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel