Dăncilă a intrat în direct la Denise Rifai. GAFĂ de proporții: "Ce a zis???"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

VIorica Dăncilă a avut o intervenţie de la sediul PSD, în emisiunea lui Denise Rifai. Aceasta a stat de vorba cu doi corespondenţi trimişi la Kiseleff, dar chiar şi aşa, fostul premier a scăpat o nouă gafă, chiar în timp ce îi critica pe preşedintele Klaus Iohannis şi Ludovic Orban pentru gafele lor care trec netaxate de presa românească.

Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă, greşind pentru a doua oară numele premierului Ludovic Orban.

"Poate am făcut multe gafe sau multe greşeli dar nu am făcut niciodată o greşeală în ceea ce priveşte decizia pe care trebuie să iau pentru oameni şi cred că acest lucru trebuie luat în calcul. Pentru că sunt oameni care vorbesc foarte bine şi cu acel discurs foarte bun, foarte aplicat, iau decizii împotriva oamenilor. Uitaţi-vă la Viktor Orban cât de frumos vorbeşte. Sau domnul Klaus Iohannis care, de fapt, este premierul României, vorbesc foarte frumos şi cu foarte multă... Ludovic Orban, am spus Viktor Orban... cu foarte multă atenţie. Dar cu aceeaşi atenţie iau decizii împotriva oamenilor. Eu cred că trebuie să fim judecaţi în fucnţie de ceea ce facem pentru oameni",a spus Viorica Dăncilă.

Denise Rifai a taxat-o imediat ce şi-a încheiat cuvântul.

"Ce a zis doamna Dăncilă care a zis că e deranjată că nu ne-am luat de gafele altora? Tocmai a făcut o gafă! Cum a zis? Viktor Orban? Vorbeşte frumos toată fosta doamnă premier. Înţeleg, în continuare, candidat PSD la prezidenţiale", a spus Denise Rifai, în cadrul emisiunii "Legile Puterii".

-stire in curs de actualizare-

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel