Dăncilă a anunțat ADOPTAREA rectificării bugetare, în ciuda faptului că ALDE amenință cu ieșirea de la guvernare

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat astăzi adoptarea rectificării bugetare cu toate că partenerii de la ALDE au amenințat cu ieșirea de la guvernare.

„Bugetul Ministerul Sănătății rămâne în limitele adoptate la începutul anului. Educația va beneficia în continuare de fonduri mai mari cu 42.4%, față de anul 2018, iar dacă întârzierile din primul semestru vor fi recuperate vom reveni cu sume suplimentare. De asemenea, sunt reanalizate cheltuielile de personal, care au fost supraevaluate inițial. Fondurile prevăzute asigură plata salariilor. 

Repartizăm sumele necesare acolo unde este nevoie.  Suntem alături de oamenii care au fost afectați de inundații și alte calamități naturale. Alocăm prin această rectificare 500 de milioane de lei pentru a continua refacerea infrastructurii afectate.

Alocăm fonduri pentru continuarea investițiilor în plan local. Pentru Guvernul României este importantă dezvoltarea armonioasă a tuturor regiunilor țării”, a declarat Dăncilă la începutul ședinței de Guvern.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel