Dana Gîrbovan, mesaj după numirea Laurei Kovesi în fruntea Parchetului European: E ȘOCANT

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Judecătoarea Dana Gîrbovan consideră că fostul șef DNA Laura Codruța Kovesi a fost numită în vârful Parchetului European doar pentru că nu a fost competiție și partidele politice au avut o „înțelegere”.  

„A fost o numire care a avut o componentă politică de lobby, de înțelegeri între partidele politice la nivel european esențială. Nu a existat o competiție reală. Chiar candidatul francez audiat înainte a spus că dacă s-ar retrage din competiție ar trebui să fie reluată toată procedura. A rămas formal. Spune chiar domnia sa.

Citește și Gîrbovan REACȚIONEAZĂ DUR după ce Bănilă și-a dat DEMISIA: „Iohannis s-a comportat ca un șef al procurorilor!"

Comisia Europeană spune de ani de zile României: înlăturați factorul politic din numirile de la vârful parchetelor, lăsați să fie prin competiție deschisă. Este șocant să vezi când aplică ei înșiși la nivel european aceste principii. Nu pot să mi le explic. Acest dublu limbaj este ipocrizie până la urmă”, a spus Gîrbovan, în această seară, la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel