Dana Budeanu, ÎN LACRIMI, în direct la ULTIMA emisiune TV

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi în direct, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, ultima sa emisiune televizată, după cum a ținut să precizeze.

La un moment dat, în timpul emisiunii, Dana Budeanu a izbucnit în lacrimi atunci când a vorbit despre tatăl său, amintindu-și că a durut-o când l-a văzut cu mască.

„Tatăl meu are 88 de ani. Nu este bătrân, este chiar mai tânăr decât mine în toate cele. Am o sensibilitate... nu pot să văd oameni în vârstă, acum, cu măști care abia merg și care sunt atât de batjocoriți“, moment în care a început să lăcrimeze, în direct. 

„... M-am gândit la tata... când l-am văzut prima dată cu mască în fața casei. Pentru mine a fost... nu știu. Arăta ca un bolnav...  Nu suport bătaia de joc la adresa bătrânilor. O nație care nu-și respectă bătrânii este zero! Am trăit șase ani în Anglia unde acea nație are un cult pentru vârstnici. Îi adoră, îi venerează, îi protejează. Este un semn de civilizație.

(...)  Autoritățile, din orice țară, ar trebui să facă totul. Nu neapărat pentru a-i proteja, ci pentru a le induce un sentiment de siguranță. Oricum le este frică: pentru că nu au medicamentul nu știu care, că li se termină banii la jumătatea lunii, că nu mai au putere, că nu mai au speranță...”, a continuat Dana Budeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel