Dan Grigore: "Le e FRICĂ de diaspora. Acești români nu mai pot fi duși cu preșul"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Artistul român Dan Grigore a declarat, în emisiunea "Jocuri de Putere", că PSD nu iși dorește ca românii din străinătate să voteze. 

Ediție de colecție a emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan la postul Realitatea TV. Luni seară, invitat a fost maestrul Dan Grigore, celebrul muzician român, pianist și profesor de pian.

În cadrul emisiunii au fost abordate mai multe subiecte, între care și prezența la vot a românilor din diaspora, precum și evenimentele din 10 august. Artistul și-a exprimat și o părere în acest sens, precizând că actuala putere nu-și dorește ca românii din străinătate să vină la urne, deoarece aceștia "nu mai pot fi duși cu preșul".

Vezi și: Rareș Bogdan: "Atenție! Vor să BLOCHEZE votul în Diaspora"

"Le e frică de diaspora. Un lucru e clar. Diaspora e mai doctă în materie de democrație. Învață regulile la fața locului, prin țările pe unde se duc. Și chiar spun: Domne', nu e așa cum spun ăștia de acasă. Aici nu se întâmplă lucrurile așa.

Deci ei încep să absoarbă regulile democratice la fața locului și nu mai pot fi duși cu preșul. Cum sunt ai noștri, aici, acasă. Și atunci (n.r. 10 august) s-a dorit compromiterea diasporei, în mare parte, pentru ca aceasta să nu mai voteze. Diaspora nu trebuie să voteze. S-a văzut cu ochiul liber că s-au făcut eforturi ca să fie împiedicați să voteze. Iar cei care i-au ajutat să voteze au fost învinuiți. Cum a fost cazul ministrul Baconschi, de la Paris. Uluitor!", a spus Dan Grigore. 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel