Dan Bittman: „Daca mai aveam 20 de politicieni ca Șoșoacă, eram Suedia, nu România”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
adriana_bahmuteanu_dan_bittman
adriana_bahmuteanu_dan_bittman

Dan Bittman a declarat, într-un interviu acordat Adrianei Bahmuțeanum că ”dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șosoacă, eram Suedia, nu România!”. „Eram departe de tot”, a spus Dan Bittman.

Întrebat de Adriana Bahmuțeanu ce părere are despre Șoșoacă, Bittman a dezvăluit:  „Ah, da, o salut și, uite, beau un pahar de vin în cinstea ei! Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Iovanovici-Șoșoacă, eram Suedia, nu România! Eram departe de tot…”.  Interpretul român a mai spus că senatoarea se luptă pentru „drepturile” românilor: ”Românii au uitat să-și ceară drepturile, nu știu nici ce drepturi au. Unii sunt deranjați de modul in care ea se exprima. Ea e femeie, iar în România misogina femeile trebuie călcate in picioare, dar este o femeie care cunoaște legile, este o femeie care apără legile și vorbește în numele legii. Suntem într-o țară, România, in care nimeni nu apăra legea în fața autorităților. Nu avem o lege a răspunderii prezidențiale – pentru ca președintele încalcă legea in fiecare zi”, a mai acuzat Bittman.

Bittman a a mai spus că Șoșoacă este „un adevărat avocat al poporului!”. ”Alții dau cu invective în ea…. Pentru că… e pe interese, întreaga presa e pe interes, e plătita… presa libera e o poveste. Fără îndoială Diana Șoșoacă este un început, îmi pare rău că cei din fostul partidul ei nu au știut să renunțe la orgolii.

Diana Șoșoacă trebuia menținută, pentru că face treaba. Ea face treaba, face pentru popor,  ea este un adevărat avocat al poporului! Uite, poate facem o mișcare civică, o invitam și pe Diana Șoșoacă și facem o mișcare civică adevărată”, a mai spus Bittman. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel