Dan Barna, după consultările cu Ludovic Orban: "Chiar suntem curioşi"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a declarat vineri, după negocierile avute cu reprezentanţii PNL, că a existat o "deschidere explicită" a premierului desemnat pentru măsurile susţinute de USR şi că aceasta a fost "o primă discuţie", urmând ca la începutul săptămânii viitoare să aibă loc încă o rundă de consultări.

"A fost o primă discuţie, o să vedem ce se va întâmpla luni şi marţi cu iniţiativele despre care am vorbit - 'Fără penali', primari în două tururi şi recursul compensatoriu - am stabilit să ne revedem marţi după-amiaza sau miercuri dimineaţa pentru încă o rundă de consultări şi pentru eventuale decizii. (...) A existat, într-adevăr, o deschidere explicită a premierului desemnat pentru aceste măsuri, au spus că susţin", a afirmat Barna, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că obiectivul pe termen scurt al USR este ca iniţiativele menţionate să ajungă pe ordinea de zi a Parlamentului.

"Chiar suntem curioşi ce partid politic va putea să voteze azi împotriva iniţiativei 'Fără penali în funcţii publice'", a adăugat Dan Barna.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel