Andronic: Personajul misterios care LIPSEȘTE din fotografia publicată de Ponta

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Dan Andronic scrie că fotografia publicată de Victor Ponta, în care apare Liviu Dragnea alături de George Maior și Laura Codruța Kovesi, pare să fi suferit modificări.

 

Andronic  atrage atenția că : "Dacă vă uitați atent la poziția umărului lui George Maior față de cel al lui Liviu Dragnea veți vedea că personajele se întrepătrund. Ciudat pentru o fotografie care ar trebui să reprezinte doi oameni care se țin amical unul pe altul. Este ca și când ar fi fost cineva scos de la mijloc.

Al doilea element care îmi ridică niște semne de întrebare mi-a fost semnalat de unul din cei care au participat la chermezele SRI, de la K 2 și K 4.

Fotograful SRI, cel care făcea pozele în ocazii festive, în mod normal ar fi trebuit să centreze imaginea pe George Maior, nu pe Liviu Dragnea.Cu atât mai mult cu cât această fotografie a fost făcută cu ocazia unei aniversări a lui George Maior!

Este de presupus că George Maior, la acel moment directorul SRI, a primit după eveniment fotografiile și una dintre ele a ajuns la Victor Ponta, care a și publicat-o.", scrie Dan Andronic în Evenimetul zile.

 

 

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel