CUTREMURE în RAFALĂ în Italia. Primarii au ÎNCHIS școlile: „Populaţia este extrem de îngrijorată!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Primarul din localitatea Ceppaloni, provincia Benevento, a decis închiderea şcolilor pentru următoarele două zile, în urma cutremurelor în lanţ care s-au produs, în ultimele ore, în Campania.

Ettore De Blasio, primarul din Ceppaloni, a anunţat că închide şcolile din localitate, "pentru a permite verificările tehnice corespunzătoare".

„Populaţia este extrem de îngrijorată. Deocamdată nu există daune, nici umane și nici materiale. Am cerut ca școlile să se închidă imediat după seismul mai puternic resimțit de oameni, pentru a permite verificările tehnice corespunzătoare", a declarat edilul potrivit Observator.

Aceeaşi decizie a luat-o şi primarul din Benevento, Clemente Mastella, care a decis închiderea şcolilor şi a instituţiilor administrative.

Mai multe cutremure au lovit provincia Benevento din Campania, noaptea trecută şi astăzi.

Primul a avut loc la ora 00.24, cu magnitudinea 2.2, al doilea s-a produs la ora 00.42 şi a avut 2,9 pe Richter. Al treilea cutremur a lovit la 7.54 dimineața și a avut o magnitudine de 2,7. Al patrulea a fost ceva mai puternic, de 3,2 grade pe Richter, şi s-a înregistrat la ora 11.27.

Al cincilea seism s-a produs la ora 12.15, în localitatea San Leucio del Sannio, şi a avut magnitudinea de 3,1 pe Richter.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel