Cunoscut chef român, în stare critică într-un spital din Albania. A suferit un grav accident în vacanță

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Maestrul bucătar Cătălin Mocanu, chef la un cunoscut restaurant din Focșani, se află în stare critică într-un spital din Albania, după ce a suferit un grav accident în vacanță.

Cunoscutul bucătar se află zilele acestea în vacanță în Albania, împreună cu iubita lui, și a sărit în apă să se răcorească.

Apa însă era foarte mică în zona respectivă, astfel că tânărul a suferit o lovitură puternică la coloana cervicală, fiind nevoie de transportul de urgență la spital în Albania, unde a fost internat la Terapie Intensivă.

Iubita lui spune că este o tragedie ce s-a întâmplat, dar speră că într-un final Cătălin va reuși să-și reia viața normală.

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare!

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Cunoscut chef român, în stare critică într-un spital din Albania

 

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut. Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris  iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook.

De altfel, tot ea a deschis mai multe conturi bancare pentru donații în sprijinul lui Cătălin Mocanu și firma la care tânărul lucrează a anunțat că se implică în tot ceea ce înseamnă recuperarea și însănătoșirea maestrului bucătar.

”De aici a început adevărata tragedie pentru Cătălin. A ajuns în spital la terapie intensivă cu o problemă la coloana cervicală pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu ajutorul nostru, al tuturor, sperăm să o depăşească. Cătălin se afla încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratamente şi multe proceduri de recuperare! Cătălin este hotărât să obțină ceea ce își dorește: o viață normală alături şi împreună cu cei care il iubesc! Şi sunt mulți care il iubesc!Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut”, au scris, pe Facebook, reprezentanții restaurantului Kristal, unde Cătălin lucra.

Strigăt de ajutor pentru chef Cătălin Mocanu

 

Prietena lui a deschis conturi bancare pentru donații în sprijinul lui Cătălin Mocanu. Firma la care lucrează a anunțat că se implică în tot ceea ce înseamnă recuperarea și însănătoșirea maestrului bucătar. ”

Vlad Georgiana Alina

Cont LEI Banca Transilvania: RO37BTRLRONCRT0286481701

Cont EURO Banca Transilvania: RO84BTRLEURCRT0286481701

BT PAY: 0736169379

REVOLUT: 0736169379 @alina01dcIBAN: RO90BREL0005504410670100

Vă invităm la un act de solidaritate umană şi vă invităm să oferiți căldură sufletească şi bucurie!” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel