Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă, fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut.
Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut.

Adeseori, în toaletă miroase urât, chiar dacă este spălată și curată. Ce te faci dacă odorizantul de cameră s-a terminat, iar un musafir vrea la toaletă? 

Situația devine complicată și jenantă pentru toți, însă un simplu truc te ajută să elimini pe loc un miros neplăcut. 

Dacă nu ai un odorizant de cameră la îndemână, iar mirosul trebuie îndepărtat de urgență, atunci ai nevoie de o cutie de chibrituri.

Trebuie să faci curățenie în casă? Folosește hârtie de copt. Trucuri ingenioase la care nu te aștepți

 

De fapt, această metodă era cunoscută și de bunicile noastre, când nu existau atâtea soluții chimice care acum ne salvează din orice situație neplăcută.

 

Cum să îndepărtezi, într-o clipă, mirosul neplăcut din toaletă fără odorizant. Un truc genial, pe care nu l-ai știut

 

Pentru a elimina rapid mirosul neplăcut din toaletă, aprindeți doar un chibrit, mai bine chiar două. Nu trebuie însă să vă așteptați ca, după ce ați folosit acest turc, camera să se umple de aer curat de munte. Cert este că mirosul neplăcut nu se va mai simți și puteți intra fără nicio jenă în toaletă.

 

Puneți o dischetă de bumbac în coșul de gunoi. Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc uimitor

 

De asemenea, nu uitați să schimbați sacul de gunoi. Atunci când o faceți, este indicat să puneți de fiecare dată, pe fundul coșului, o dischetă de bumbac înmuiată în ulei esențial. Este un truc atât de simplu care te va ajuta odată și pentru totdeauna să scapi de mirosul care te irită. 

De ce să pui o rolă de hârtie igienică în frigider: un truc pe care oricine trebuie să-l știe

 

Pentru a minimiza mirosul urât și pentru a preveni ca hârtiile să cadă pe jos, trebuie să fixați ferm sacul de gunoi de coș. Agrafele de rufe sau clemele de papetărie sunt utile în acest sens. Când nu există nimic în fundul găleții, atunci intensitatea mirosurilor neplăcute este minimizată.

 

Și chiuveta poate mirosi urât. Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui

 

Deșeurile care ajung în chiuvetă și apoi în scurgere în timpul spălării vaselor, se așează pe pereții conductei de scurgere. Acest lucru duce la formarea bacteriilor, care provoacă mirosuri neplăcute, iar baia ta miroase a canalizare. Dar, există un truc foarte simplu, care te scapă de mirosul urât al chiuvetei.

Încearcă apă de gură! Ca și în cazul utilizării tradiționale după spălarea dinților, apa de gură ucide bacteriile care pot cauza respirația urât mirositoare. Bacteriile din scurgere pot fi, de asemenea, eliminate cu apă de gură.

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

 

Curățați chiuveta și, în cele din urmă, dedicați puțin timp conductei de scurgere. Luați apă de gură din baie și turnați un capac în canalul chiuvetei pentru a ucide bacteriile și a neutraliza mirosurile.

Așteptați aproximativ o jumătate de oră pentru ca apa de gură să își facă efectul. Apoi deschideți robinetul fierbinte și clătiți bine conducta de scurgere cu apă.

Repetați curățarea chiuvetei cu apă de gură în mod regulat pentru a scăpa de bacterii și pentru a menține în camera de baie un miros proaspăt și plăcut de fiecare dată după curățare.

Tocmai ai aflat un truc pe care oricine trebuie să-l știe. Dă mai departe acest articol pentru a-i învăța și pe alții acest truc.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel