Cum să curățați tenul problematic: sfatul experților

Editor Team |
Data publicării:

Piele netedă, sănătoasă și absolut fără acnee sau luciu gras - oare acesta nu-i visul fiecărei femei? Însă, din păcate, nu toți au un asemenea noroc. Domnișoarele cu ten problematic se confruntă zilnic cu o mulțime de probleme, deoarece, toate aceste imperfecțiuni nu doar că arată inestetic, ci și provoacă un disconfort atât psihologic, cât și fizic. Mereu te simți nu în “apele” sale.

Dermatologii spun că 80% din succes se datorează anume rutinei regulate de curățare a feței și produselor de calitate. Pentru tenul problematic este absolut interzisă apa rece sau fierbinte, aceasta poate provoca producție excesivă de sebum, apa cu care te speli pe față trebuie să fie aproximativ ca temperatura corpului. De două ori pe zi, utilizați produse de curățare cu o formulă blândă care este destinată tocmai tenului problematic. Scrub-urile antibacteriene și măștile ajută la fortificarea efectelor remediilor de curățare. Acestea pătrund în straturile profunde ale epidermei și contribuie la eliminarea totală a impurităților din porii dilatați.

Pentru a te ajuta să-ți menții tenul într-o stare perfectă, am selectat câteva produse pe care le recomandă experții din lumea frumuseții, de asemenea, toate aceste remedii sunt disponibile spre achiziționare în magazinul online Makeup.md.

 

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Gel

Gelul conceput pentru curățarea tenului gras și problematic, conține extract de varec, care previne înfundarea porilor. Formula remediului, de asemenea, include și acid salicilic, cofeină și extract de rădăcină de gențiană, care are un efect calmant.

 

CeraVe Moisturising Cream

Formula cremei se bazează pe tehnologia unică MVE, datorită căreia remediul oferă o hidratare profundă a epidermei. În conținutul produsului sunt incluse și alte ingrediente utile, precum: acid hialuronic care menține nivelul optim de umiditate în celule, ceramide care restabilesc echilibrul hidrolipidic și regenerează pielea. Cu ajutorul produsului unic de la experții mărcii CeraVe, vei obține un ten hidratat, moale și catifelat.

2. -imagine fara descriere- (befunky-collage2.jpg)

La Roche-Posay Effaclar Masque Sébo Régulateur

Masca inovativă a brandului La Roche-Posay, are o compoziție unică, care conține două tipuri de argilă minerală, datorită acestor ingrediente, produsul reglează producție de sebum, elimină strălucirea uleioasă și curăță în profunzime porii. Aplicați masca odată sau de două ori pe săptămână într-un strat subțire, timp de 5 minute.

 

Clinique Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam

Spuma din celebra gamă pentru ten problematic și gras ajută la reducerea erupțiilor cutanate și previne reapariția acestora. Datorită extractului din hamamelis, produsul reglează activitatea glandelor sebacee și strânge porii dilatați. Formula nu conține uleiuri.

3. -imagine fara descriere- (befunky-collage3.jpg)

Clarins Pore Control Pore Minimizing Serum

Serul de îngustare a porilor, a fost dezvoltat special pentru tenul problematic. Produsul uniformizează suprafața epidermei, lăsând-o moale și catifelată. Extractul de căpșuni reglează producția de sebum, iar tamarindul are un efect de peeling - ca urmare a utilizării remediului, fața devine proaspătă și strălucitoare.

 

Vichy Normaderm Purifying Pore-Tightening Lotion

Renumitul brand francez Vichy a elaborat o loțiune care conține acid glicolic și salicilic - ingrediente perfecte pentru îngrijirea tenului problematic. În decurs de o săptămână de utilizarea a produsului, porii vor dispărea, iar suprafața pielii va deveni netedă și uniformă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel