Cum să curățați casa cu frunze de dafin și sare. Un truc secret, folosit de preotese în vremuri străvechi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Cum să curățați casa cu frunze de dafin și sare. Un truc secret, folosit de preotese în vremuri străvechi
Cum să curățați casa cu frunze de dafin și sare. Un truc secret, folosit de preotese în vremuri străvechi

Dafinul a fost folosit de-a lungul secolelor pentru curățarea locuinței. Dar nu a fost folosit pentru a îndepărta praful sau altă murdărie. Frunzele acestui arbust au fost folosite pentru a curăța casa de energiile rele. 

Este un truc ce era deja folosit de preotese în vremuri străvechi. Astăzi, dafinul continuă să fie unul dintre cele mai utilizate produse în aceste scopuri și este, de asemenea, unul dintre cele mai eficiente în a pune capăt energiei proaste din casă.

Posibilitățile sale de utilizare sunt diverse și există diverse remedii pentru curățarea spirituală. StiriDiaspora.ro vă explică cum să curățați casa cu dafin și diferitele modalități de utilizare, astfel încât acasă să aveți doar energie și vibrații bune.

Citește și Câteva frunze de dafin, ulei de măsline și fulgi de ovăz: Rețeta simplă și secretă a zeițelor din Grecia a fost aflată

 

Proprietățile magice ale dafinului

 

Dafinului i s-au atribuit multiple proprietăți magice pentru a curăța casa de energii rele de-a lungul secolelor, fiind un produs pe care preoții și preotesele l-au folosit în numeroase ocazii. În principal, există trei caracteristici ale dafinului în aceste scopuri:

Protector: este o plantă care este considerată protectoare, așa că mulți oameni o folosesc nu numai pentru casă, ci și ca amuletă pentru că respinge tot felul de energii rele.

Purificare: o altă proprietate magică a dafinului este că ajută la eliminarea tuturor lucrurilor negative, atât din casă, cât și de la oamenii care locuiesc în ea. De fapt, aceasta este una dintre cele mai atractive proprietăți ale dafinului pentru mulți oameni.

Vindecare: contribuie la bunăstarea oamenilor atunci când, de exemplu, au simptome de disconfort ca urmare a energiei proaste, cum ar fi dureri de cap, amețeli sau dificultăți de respirație.

 

Cum să curățați o casă cu dafin

 

Pentru a curăța casa cu dafin, există mai multe moduri de a face acest lucru, deși nu toate sunt la fel de eficiente. De fapt, trei au fost cele mai folosite din cele mai vechi timpuri de către preotese sau oameni care aveau capacitatea de a contacta zeii, spiritele și viața de apoi.

Citește și Frunzele de dafin - medicul la îndemână din dulap: Adăugă o linguriță de oțet de mere iar rezultatul te va șoca

Arde frunze de dafin pentru a curăța energia unei case

Aceasta este modalitatea principală de curățare a casei cu dafin, care era deja folosită în civilizațiile antice precum cea greacă. Procesul este foarte ușor.

Luați o oală pe care nu o folosiți niciodată pentru a găti. Pune în ea câteva foi de dafin, pe care ar trebui să le arzi mai târziu. Odată ce ard, ar trebui să mergi prin casă și camere, astfel încât să fie impregnate cu acel fum purificator, eliminând astfel energiile rele și creând un mediu protector pe măsură ce acele vibrații rele dispar.

Curățarea energiei rele cu dafin și scorțișoară

Un alt dintre cele mai comune modalități de a curăța casa cu dafin este folosirea acestuia în combinație cu scorțișoara, care este un produs care atrage energia pozitivă. Procesul este foarte asemănător cu cel precedent.

Luați oala și puneți frunzele de dafin să ardă. Când ard deja, adăugați scorțișoară măcinată, care ar trebui și ea să se aprindă. În momentul în care ard cele două produse, este timpul să treci oala cu fumul prin casă.

Citește și Ceai de dafin, multiple beneficii pentru sănătate. Se face simplu și rapid!

Curăță casa cu dafin și sare

Folosirea sării în combinație cu dafinul este o altă soluție bună pentru a curăța casa de energie proastă, fiind un remediu foarte recomandat pentru purificarea locuinței. Și este că sarea este un produs care le absoarbe, contribuind astfel la eliminarea lor. Procesul este, de asemenea, foarte ușor și foarte rapid. În acest caz, dafinul nu arde.

Luați niște ramuri sau foi de dafin și legați-le cu o sfoară sau o panglică neagră. Faceți o farfurie cu apă cu sare. Cu foile de dafin, ar trebui să stropiți toată casa și fiecare cameră cu apă sărată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel