Cum a ajuns românca Alexandra să fie exploatată sexual, în Suedia, de iubitul său

Eduard Pascu |
Data publicării:
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze
Spania. Barbat, arestat după ce a recrutat o româncă prin metoda "Lover Boy" și a obligat-o să se prostitueze

Alexandra avea doar 17 ani când a fost atrasă în Suedia în speranța unei noi vieți alături de iubitul ei. Dar, odată ajunsă în țara nordică ea a fost obligată să vândă sex non-stop. Era un fel de ”carte de credit” pentru ”iubitul” ei.

”Nu a existat nicio ieșire, spune Alexandra. Eram un corp de vânzare. Iubitul a fost cel care a contactat-o ​​pe Alexandra, când ea avea 17 ani și el avea 20 de ani”, spune ea în documentarul SVT.

Iubitul a încercat să o ducă în Suedia pentru a vinde sex, astfel încât să poată câștiga bani și să înceapă o nouă viață. În cele din urmă, a fost convinsă.

”Erau sume complet de neimaginat. După câteva săptămâni, puteam să ne întoarcem în România și să începem noua noastră viață”, spune Alexandra în cadrul reportajului.

 

A trebuit să vândă non-stop


Dar, odată ajunsă în Suedia, și-a dat seama curând că a fost înșelată. ”Abia dacă se mai uita la mine. Devenise cu totul altă persoană și nu meritam nimic în ochii lui. Am fost încuiată într-un apartament de iubitul ei și de prietenul acestuia. Am fost forțată să vând sex și am fost bătută și violată”, mai scrie SVT.

”Trebuia să fie disponibilă în permanență pentru a fi exploatată sexual. Era ca un card de credit viu pentru acești bărbați. Ea a fost cea care le-a plătit existența, vizitele lor la restaurant, mașina nouă și, de asemenea, a sprijinit familiile traficanților de acasă din România”, spune asistenta femeii Silvia Ingolfsdottir Åkermark în reportaj.

De asemenea, s-a dovedit că iubitul avea deja o iubită în România - care era susținută financiar cu banii produși de Alexandra din prostituție.â

 

Metodă cunoscută

 

Potrivit poliției, abordarea și păcălirea victimelor este cunoscută sub numele de ”metoda loverboy”, este cunoscută și obișnuită în rândul proxenetilor români.

”Este vorba de a folosi dragostea ca o modalitate pentru a exploata femeile tinere prin prostituție. Făptuitorul face femeia să se îndrăgostească de el, apoi el o exploatează prin prostituție”, spune Simon Häggström, specialist al poliție.

Iubitul a fost condamnat la doi ani și zece luni de închisoare pentru trafic de persoane. Prietenul său, care era și el implicat, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare pentru trafic de persoane, bătăi și viol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel