Cum să cureți geamurile ca să nu le speli de 10 ori pe an? Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cu ce să curăți geamurile ca să nu le speli de 10 ori pe an Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc
Cu ce să curăți geamurile ca să nu le speli de 10 ori pe an Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

Gospodinele cu experiență nu spală geamurile de 10 ori pe an, deoarece cunosc un truc și un ingredient minune, datorită cărora geamurile rămân curate mult mai mult timp.

Datorită acestui truc și a unui ingredient, praful și murdăria practic nu se lipesc de ferestre și, prin urmare, pur și simplu nu este nevoie să le speli atât de des.

De ce aveți nevoie pentru a pregăti produsul care vă salvează de spălatul gemurilor de mai multe ori pe an?

Cum scăpăm de mirosul de umezeală din prosoape? Ne salvează un ingredient pe care îl avem cu toții în casă

Aveți nevoie de: jumătate de pahar de apă fiartă, un capac de balsam de haine, 1 lingură de glicerină și o perie.

Amestecați balsamul cu apa, apoi adăugați glicerina. Agitați bine ingredientele, acest lucru va fi dificil, deoarece glicerina este vâscoasă.

Acum lăsați produsul să se infuzeze timp de 15 minute, după care spălați geamurile cu apă și cu orice produs de curățat pentru sticlă, apoi frecați toate geamurile cu produsul făcut în casă. Ar trebui să rămână un strat subțire de produs pe fereastră.

Amestecul de glicerină și balsam va respinge praful și murdăria de pe sticlă. Geamurile după o astfel de procedură vor rămâne curate mult timp. 

Cu ce să curăți geamurile ca să nu le speli de 10 ori pe an? Doar gospodinele cu experiență cunosc acest truc

 

Săpun lichid și apă - Este un alt remediu de care ar trebui să ții cont dacă vrei să știi cum să cureți geamurile astfel încât să nu existe urme. Îndepărtați praful de pe geam ștergându-l cu o cârpă din microfibră pentru a evita zgârierea. Pune o jumătate de litru de apă caldă într-un vas și adaugă un strop de săpun lichid pe care îl folosești pentru a spăla vasele. Înmuiați o spatulă pentru curățarea sticlei în amestecul pe care l-ați făcut și treceți-o peste geam. Fă-o întotdeauna cu mișcări care urmează aceeași direcție, de exemplu de sus în jos. Pentru a termina, uscați cu ziar.

Cum să desfunzi vasul de toaletă cu ajutorul unei sticle: Trucul simplu de care instalatorii nu ar vrea să afli

Amoniac - Vrei mai multă strălucire și nici un semn pe geamurile tale? Pe lângă îndepărtarea prafului și a murdăriei generale, așa cum am indicat, curățarea cu amoniac este una dintre cele mai bune soluții. Dacă vezi că mai sunt urme pe sticlă, prepară o soluție cu apă fierbinte și amoniac în aceeași proporție (o cană de apă și o cană de amoniac). Umeziți o cârpă curată, fără scame (microfibră) cu amestecul și ștergeți întreaga suprafață. Lăsați-l să se usuce câteva minute și terminați prin a trece peste geam cu un ziar. Rezultatele te vor surprinde!

Vezi și:  Trucul genial pentru a curăța tigăile ca să arate ca noi! Cele două ingrediente minune pe care cu siguranță le ai deja în bucătărie!

Alcool - Dacă sunteți în căutarea unor trucuri pentru a curăța un geam, alcoolul de 70º pentru uz sanitar este util. Este perfect pentru o curățare „express” și pentru a șterge orice urmă de stropi care s-ar fi putut lipi de sticlă în câteva secunde. Pune o cantitate mică de alcool pe un șervețel de hârtie sau o bucată de ziar și șterge-o pe toată suprafața, concentrându-te pe cele mai uscate pete.  

Amestecă o lingură de miere cu o jumătate de lingură de bicarbonat. Trucul miraculos care durează doar 10 minute!

Lămâia poate fi folosită pentru a face să dispară urmele și liniile care rămân pe geam. De asemenea, este eficientă în îndepărtarea petelor. Pune sucul de la două lămâi într-o sticlă cu pulverizator și adaugă puțină apă. Aplicați amestecul direct cu vaporizatorul pe toată suprafața gemului lăsați-l să acționeze câteva minute și îndepărtați cu o cârpă uscată.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel